23.3.20

Μη ξεχνάμε. Ο χειρότερος ιός καραδοκεί στον Έβρο και απέναντι από τα νησιά μας.


  Όλη η ειδησεογραφία - δικαιολογημένα εν μέρει- ασχολείται αποκλειστικά με τον κορωνοϊό που μας προέκυψε και έχει κάνει "zoom out" από το θέμα των  αιώνιων εχθρών μας, των Τούρκων.

  Να υπενθυμίσουμε ότι οι ορδές ισλαμοφασιστοειδών εξακολουθούν να πολιορκούν τα σύνορά μας στον Έβρο και σίγουρα όλη αυτή η ιστορία αποτελεί αντιπερισπασμό για εισβολή σε κάποιο άλλο σημείο.


  Καθημερινά οι γκρίζοι φασιστόλυκοι μαζί με τη στρατοχωροφυλακή , τζιχαντιστές και την αστυνομία του Ερντογάν ρίχνουν εκατοντάδες χημικών μέσα στο Ελληνικό εδαφος ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν  να ανοίξουν μέρος του φράχτη, να εισορμήσουν για να βληθούν από τις Ελληνικές δυνάμεις, ώστε να υπάρξουν νεκροί και να βρεί έτσι δικαιολογία ο τρελός της γειτονιάς, ο Ερντογάν, να επιτεθεί στο σημείο που έχει επιλέξει και νομίζει ότι μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα.

 Εκείνο που είναι απολύτως βέβαιο, είναι ότι η συμπεριφορά αυτή των μογγόλων το μόνο που έχει επιτύχει είναι να εξαγριώσει τους Έλληνες και να  τους ενώσει έτσι ώστε  τη δεδομένη στιγμή να πάθει ό,τι έπαθε ο Μουσολίνι (που μας βύθισε το  καταδρομικό μας 'ΕΛΛΗ"  σε περίοδο ειρήνης, στην Τήνο, εξαγρίωσε τον Ελληνικό λαό και έπαθε αυτά που έπαθε!!!)

 Αυτό που είπαμε σε συνεργάτιδά μας στην Ιταλία, το επαναλαμβάνουμε και εδω:
Για τον κορωνοϊό δεν έχουμε (ακόμα) αντίδοτο. Για τον Τούρκο όμως έχουμε το φάρμακό του και δεν έχει παρά να έλθει να το πάρει.

  ΦΩΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ