15.3.20

Μήπως ήρθε η ώρα να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις με αυτή την Τουρκία;


Τις δύσκολες τούτες ώρες, οι σκέψεις μας θα πρέπει να στραφεί στον τουρκικό λαό, καθώς εάν καταλαβαίνει, θα πρέπει να ανήκει στους πλέον δυστυχισμένους λαούς της υφηλίου. Κρίνοντας από την πρωινή εμετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το στυγνό και απάνθρωπο καθεστώς Ερντογάν, έχει μετατρέψει την Τουρκία στον ηθικό βόθρο, τη χαβούζα της υφηλίου.

Αφήνουμε κατά μέρος τα περί “Ναζί Ελλήνων” αφού δεν έχουμε καμία υποχρέωση να δεχθούν την πλημμυρίδα μεταναστών και προσφύγων το ανήθικο ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Τουρκίας προσκάλεσε και προκάλεσε. Κυρίως μεταναστευτικό, στο πλαίσιο της γνωστής σε όλους πολιτικής εκβιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία μπορεί να πραγματοποίησε στροφή επί το αυστηρότερο, όμως ακόμα τους χαϊδεύει.
Όχι μόνο εμπλέκεται η Τουρκία σε επιθέσεις σε ξένο έδαφος -φοβούμενη να μη διαλυθεί μακροπρόθεσμα- όπως στη Συρία, θέλει και η ΕΕ να πληρώσει για τη γενοκτόνα πολιτική της όπου τα τουρκικά στρατεύματα εμφανιστούν. Αλλιώς σε απειλεί να στείλει τα εκατομμύρια των προσφύγων που η ίδια η Τουρκία δημιούργησε, σε ευρωπαϊκό έδαφος!
Και τα υποκείμενα που κυβερνούν την πιο ανώμαλη και απροσάρμοστη χώρα του κόσμου, την Τουρκία, έχουν το θράσος να μιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα! Αυτοί που έχουν σφάξει -κυριολεκτικά- χιλιάδες Κούρδους και έχουν εξαφανίσει από τον χάρτη τα χωριά τους, κατηγορούν την Ελλάδα ότι κακομεταχειρίζεται τους καημένους τους μετανάστες και τους ελάχιστους πρόσφυγες (πρόσφυγες οι Σύροι είναι στην γειτονική Τουρκία… κάθε περαιτέρω μετακίνηση σε άλλη χώρα τους μετατρέπει αυτόματα σε οικονομικούς μετανάστες, τέλος).
Κι αυτά συμβαίνουν όταν μετανάστες που έφεραν οι ισλαμοφασίστες της Άγκυρας δίνοντας κίνητρα (π.χ. φθηνά εισιτήρια και απευθείας αεροπορικές συνδέσεις), επιτίθενται εναντίον των ελληνικών συνόρων, με τα ενεργούμενα του τουρκικού παρακράτους ως οπισθοφυλακή, για να αποτρέψουν την υποχώρηση του επιτιθέμενου  “στρατού”! Αυτό δεν συνιστά παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τους αλητήριους ισλαμοφασίστες της Τουρκίας!
Οι ίδιοι αφού πρώτα έγραψαν στ’ … τους το διεθνές δίκαιο και αφαίρεσαν με το έτσι θέλω το δικαίωμα των νήσων σε θαλάσσιες ζώνες υπογράφοντας τα γνωστά Μνημόνια με την κυβέρνηση της Τρίπολης -όχι της Λιβύης- ζητάνε από την Ελλάδα να συζητήσει και να διαπραγματευθεί μαζί τους, χωρίς φυσικά να απεμπολούν το τετελεσμένο που επιχείρησαν να επιβάλουν!
Για μια ακόμη φορά βέβαια ουδείς το αναγνώρισε, αφήνοντας την Τουρκία μονάχη της, κάτι που όμως ουδέποτε την πτόησε, ως γνωστή ΑΦΙΛΗ δύναμη. Κι όμως, αυτοί οι ανώμαλοι μας κάνουν μαθήματα κι εμείς τους αντιμετωπίζουμε με πολιτισμένες ανακοινώσεις από την πλευρά του ΥΠΕΞ!
Όχι λοιπόν, με τέτοιους όρους καμία νορμάλ χώρα στον κόσμο δεν θα συνομιλούσε με την ισλαμοφασιστική συμμορία της Άγκυρας. Κανονικά, μετά από την υβριδική επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας η Τουρκία, θα έπρεπε ήδη ο Έλληνας πρέσβης να έχει αποχωρήσει και να κλείσουν όλα τα προξενεία. Πώς είναι δυνατόν να διατηρείς διπλωματικές σχέσεις με αυτή την Τουρκία που σου επιτίθεται σε όλα τα μέτωπα; Είναι σαν να στέλνεις διπλωματικούς αντιπροσώπους στο Ισλαμικό Κράτος! Είναι ποτέ δυνατόν;
Η Ελλάδα πρέπει να καταργήσει ΑΜΕΣΑ κάθε επίδομα, όποιος κι αν το πληρώνει (ΟΗΕ, ΕΕ) για οποιονδήποτε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μετανάστη ή πρόσφυγα βρεθεί εντός ελληνικού εδάφους. Όποιος θέλει ας τους φιλοξενήσει στη χώρα του αυτός και ας τους πληρώσει. Και να αντιμετωπίσει βέβαια στη συνέχεια το πρόβλημα ότι θα τον επισκεφθούν κι άλλοι. Πολλοί περισσότεροι.
Διότι έχουν καταφέρει δίνοντας οικονομικά κίνητρα στο όνομα ενός περίεργου ανθρωπισμού που σε καλεί να διαλύσεις τη χώρα σου και το πρόβλημα να επιδεινώνουν διαρκώς και να κατηγορούμαστε τώρα εμείς από τον ισλαμοφασίστα γείτονα για παραβίαση διεθνούς δικαίου!
Το να σε εγκαλούν οι επιτήδειοι ουδέτεροι του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιώντας βολικά τη Σύμβαση της Γενεύης που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει εντελώς άλλα προβλήματα μετά τη μεγάλη καταστροφή, πηγαίνει πολύ. Επιτέλους, ας κατανοήσουμε ότι το επίκεντρο του προβλήματος βρίσκεται στα ελληνικά σύνορα!
Ας φροντίσει η χώρα να κάνει κινήσεις που θα θέσουν στο τραπέζι το πρόβλημα που όλοι αναγνωρίζουν σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά μέχρι να υπάρξει συλλογική αντίδραση, ισχύει το “ζήσε Μάη μου”… χωρίς να διευκρινίζει κανείς αν μιλάμε για τον Μάη του 2020, του 2021, ή του 2030. Δεν τα έχει πάει άσχημα η κυβέρνηση, ήρθε όμως η ώρα να κόψουμε την πλάκα και στα υπόλοιπα.
Ναι στη βοήθεια για να στηθούν οι χώρες στα πόδια τους και να μείνει καθένας στο σπίτι του. Όχι στις ανεξέλεγκτες μετακινήσεις πληθυσμών που θα τινάξουν τον κόσμο στον αέρα και θα εξαφανίσουν από τον χάρτη τις χώρες που πλήττονται ως αποτέλεσμα της γεωγραφίας.
Διότι επί θύραις βρίσκονται και οι “κλιματικοί μετανάστες” και μάλιστα συζητούν να απαγορευθεί το δικαίωμα άρνησης ασύλου ή εκδίωξης. Με το θέμα φλερτάρουν και κάποιοι εγχώριοι “επιλεγέντες” ευαίσθητοι που ανέλαβαν και σημαντικές θέσεις. Σαν να μας λένε ότι θα παρκάρουν δυο εκατ. Πακιστανούς στην Ελλάδα και θα μας απαγορεύσουν διά νόμου να αντιδράσουμε. Βρε άει…
https://www.defence-point.gr/