2.2.20

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ


Το σημαντικότερο γεγονός αυτήν την στιγμή για την Ε.Ε. και για τον λαό της, είναι το «διαζύγιο» Ε.Ε. και Αγγλίας και οι διαδικασίες αποχώρησης που τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή 31-1-2020 και 23.00 ώρα Αγγλίας – Γκρίνουιτς (+2 ώρες στην Ελλάδα).
Επιβεβαιώνεται με τρομερή ακρίβειά η προόρηση του Άγιου Παϊσίου, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του ’80 είχε προβλέψει την διάλυση της τότε ΕΟΚ, από τους Άγγλους (Brexit) και τους Αμερικανούς (Ν.Τραμπ) οι οποίοι συνεργάζονται και ενεργούν σαν ένας λαός (Αγγλοσάξωνες ) όταν είδαν ότι «σηκώνει κεφάλι πάλι ο Χίτλερ». Είναι σαφές ότι ο άγιος εννοεί την Γερμανία.

Η προόρηση του αγίου όπως ειπώθηκε έχει ως εξής: «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …
Αυτό λοιπόν το γκρέμισμα της Ε.Ε., που είναι σήμερα η σημαντικότερη είδηση στον πλανήτη και που σε δύο με τρεις μήνες από τώρα, οι συνέπειες του «διαζυγίου» θα φέρουν τα πάνω κάτω στην οικονομία της Ευρώπης, αν παρατηρήσατε την πέρασαν σχεδόν στα ψιλά, υπό τον φόβο του πανικού στην χρηματιστηριακή αγορά.
Έτσι θα το χειριστούν από δω και πέρα, σαν να μην έγινε τίποτα και οι νοήμονες θα αναρρωτιούνται, μα αφού δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο, τότε γιατί υπήρχε αυτή η ένταση και αυτός ο πόλεμος, μεταξύ των οπαδών και των πολέμιων του “BREXIT”;;;;; Γιατί έλεγαν στους Άγγλους, οι πολέμιοι του BREXIT, «θα μείνουμε από φάρμακα και καύσιμα αν φύγουμε” και άδειαζαν τα ράφια των Σούπερ μάρκετ; Γιατί αλληλοβρίζονταν στην Βουλή των Κοινοτήτων ένα χρόνο;;; Γιατί «λύσσαγαν» έτσι; Για το τίποτα;
Δεν ήταν φυσικά για το τίποτα, αλλά ήταν θέμα επιβίωσης για την Ε.Ε. Διότι μπορεί να ξεκίνησε η ΕΟΚ υπό την ένωση εργοστασίων χάλυβα Ολλανδίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και με Αμερικανική βοήθεια και επίβλεψη, αλλά στην πορεία πήρε τα ηνία η Γερμανία με τους δικούς της δορυφόρους. Οπότε , όπως είπε και ο άγιος Παΐσιος, «σου λένε οι Αγγλοσάξωνες, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Θα τον διαλύσουμε» …
Ο Άγγλο-σάξωνας Τσώρτσιλ είχε πει μετά τον Β’ παγκόσμιο: «Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια. Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί».
Οπότε βλέπουν πάλι πως η Γερμανία έχει σηκώσει κεφάλι και πάνε να την διαλύσουν, μέσω της κατάρρευσης του νομίσματος.
Και η διάλυση της Ε.Ε. μόλις ξεκίνησε.
Τώρα όμως και υπό τον φόβο του χρηματιστηριακού πανικού, θα γίνουν όλες … «γατούλες» και θα αγκαλιάζονται και θα φιλιούνται και θα κλαίνε, και αν θέλουν ας κάνουν κι’ αλλιώς. Τώρα θα παίξουν το καλύτερο θέατρο της ζωής τους, γιατί οι παίχτες του χρηματιστηρίου σε όλον τον κόσμο, κοιτάει ο ένας τον άλλον και προσπαθούν να καταλάβουν τι θα κάνουν.
Και μιλώ για τους παίκτες που έχουν τον ρόλο της «σαρδέλας». Γιατί μέσα στα χρηματιστήρια υπάρχουν οι «σαρδέλες» αλλά υπάρχουν και οι «καρχαρίες». Οι «σαρδέλες» υπάρχουν για να γίνονται τροφή των «καρχαριών». Αλλά και οι «καρχαρίες» εξαρτώνται από τις «σαρδέλες», διότι αν χαθούν οι «σαρδέλες» θα πεινάσουν οι «καρχαρίες». Είναι μία πολύ περίεργη σχέση, που κινείται επάνω σε λεπτές ισορροπίες και αυτές οι ισορροπίες διαταράσσονται και από «ψύλλου πήδημα».
Φανταστείτε τώρα τι «πήδημα» είναι το “BREXIT” γι’ αυτές τις ισορροπίες. Όχι «ψύλλου» που δεν ακούγεται, αλλά «ελέφαντα» που τραντάζει τα πάντα. Και αυτήν την στιγμή οι “καρχαρίες” των χρηματιστηρίων βλέπουν τον «χάρο» μπροστά τους. Γιατί όλα εξαρτώνται από την αντίδραση της «σαρδέλας». Και υπό τον φόβο να πανικοβληθούν οι «σαρδέλες» , αναγκαστικά θα παίξουν το μελόδραμα.
Διότι το πρόβλημα τώρα δεν το έχουν τόσο οι «σαρδέλες» όσο οι «καρχαρίες». Γιατί όσο περισσότερα έχεις, τόσο δυσκολότερα φεύγεις, οπότε τόσο περισσότερα θα χάσεις αφού στα χρηματιστήρια όταν θέλεις να μπείς, η πόρτα εισόδου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, αλλά αν θελήσεις να φύγεις η πόρτα της εξόδου είναι πολύ ΣΤΕΝΗ.
Οπότε αυτήν την στιγμή, θέλουν με το θέατρο να αποφύγουν τον πανικό της «σαρδέλας», αλλά ότι και να κάνουν, το ρολόι άρχισε την αντίστροφη μέτρηση και με μαθηματική ακρίβεια θα φθάσει στο …..0…!!!!
Δεν έχει σημασία αν θα γίνει σε μία εβδομάδα ή σε πέντε μήνες. Σημασία έχει ότι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ και οι Αγγλοσάξωνες ξεκίνησαν την διάλυση της Ε.Ε. λόγω της Γερμανίας που έχει «σηκώσει κεφάλι στην Νέα Τάξη».
Τα «σπουδαία» έπονται.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.votegreece.gr/