4.2.20

Ο Τσίπρας στοχεύει στο «κόμμα των συνταξιούχων»

Έξυπνη κίνηση που θα στριμώξει το Μητσοτάκη μετά από τις
μη πραγματοποιηθείσες υποσχέσεις του!

ΑΛΕΞ


Στο λεγόμενο «κόμμα των συνταξιούχων», θα στοχεύσει το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας, όπως επισημαίνουν όσοι γνωρίζουν τους σχεδιασμούς του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και την… ψυχοσύνθεσή του.
Οι συνταξιούχοι ήταν μια από τις κοινωνικές ομάδες που τιμώρησαν παραδειγματικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια και αγανάκτησή τους για την αντιμετώπιση που είχαν από την κυβέρνηση Τσίπρα, την περίοδο 2015-2019.
Σήμερα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν στοιχεία για το… δέος του ΑΤΜ, και το κατά πόσο τελικά υπήρξαν σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις, όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ήδη άλλωστε, τόσο σε εφημερίδες που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και κυρίως στα social media, καταγράφονται οι πρώτες βολές με στόχο τον Γιάννη Βρούτση αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα των συνταξιούχων, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι συνιστούν εξαιρετικά συμπαγές και πειθαρχημένο εκλογικό κοινό.
Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”
/ ysterografa.gr