22.1.20

Νέο πλήγμα των δυναμεων του Χ.Χαφτάρ στην Τουρκία: Ακόμη ένα τουρκικό UAV TB.2 κατέρριψαν οι δυνάμεις του LNA (βίντεο)


Ακόμη ένα τουρκικό UAV TB.2 Bayraktar κατέρριψαν οι δυνάμεις του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης», σήμερα στην περιοχή της Τρίπολης.
Το τουρκικό UAV που πετούσε με τα σήμερα  του καθεστώτος της Τρίπολης καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικό πυροβόλο και έγινε θέαμα για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρεται το τουρκικό UAV είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο Mitiga της Τρίπολης, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια ακόμη έξοδο για βομβαρδισμό των δυνάμεων του LNA, αλλά δεν... πρόφτασε καθώς έπεσε θύμα των πυρών των μαχητών του LNA.


Haftar forces downed another Turkish Army-supplied "Bayraktar TB2" drone in after it took off from airport, which seems to be under fire too.
So far for the "ceasefire" in .
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
46 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Σύμφωνα με άλλες πληρ4οφορίες η κατάρριψη του τουρκικού UAV έγινε με το σύστημα Pantsir S-1 που διαθέτει ο LNA, κάτι που σημαίνει πως το έχει προωθήσει κοντά σχετικά στην Τρίπολη.
: An hour ago, National Army used its Pantsir-S1 surface-to-air missile system to shoot-down a Bayraktar-TB2 armed drone of 's Islamist militias which had been flown from Airport to attack positions of forces in . First video 👇
24 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, όπως έχουμε ήδη αναφέρει,  διακόπηκαν οι πτήσεις έπειτα από την εκτόξευση ρουκετών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των δυνάμεων της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Τρίπολης.
Το διεθνές αεροδρόμιο Μίτιγκα έγινε στόχος «έξι ρουκετών Grad», μία ενέργεια που συνιστά «κατάφωρη απειλή» στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των αεροσκαφών και «μία νέα παραβίαση της εκεχειρίας», η οποία εφαρμόσθηκε στις 12 Ιανουαρίου μεταξύ των εμπολέμων πλευρών, δήλωσε ο εκπρόσωπος των στρατιωτικών δυνάμεων της κυβέρνησης της Τρίπολης, Μοχάμαντ Γκνούνου.
pronews