23.1.20

Αυτοί είναι οι αλλοδαποί που τρομοκρατούσαν την Αθήνα - Είχαν συλληφθεί πάνω από 100 φορές (φώτο)

Τουλάχιστον οι  αδελφοί Ντάλτον- που τους συνελάμβανε ο Λούκυ - Λουκ το "εσκαγαν" μόνοι τους.Δεν τους άφηνε ελεύθερους ο
δικαστής!!!
Juan
Δημοσιοποιήθηκαν - κατόπιν εισαγγελικής εντολής - τα ονόματα μελών σπείρας που έκαναν ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. 
Έχουν συλληφθεί πάνω από 100 φορές!!!

Τα μέλη της σπείρας που είχαν «ρημάξει» το κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Ακροπόλεως και Καλλιθέας και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας έκαναν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες καθώς και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και προσωπικά αντικείμενα αξιοσημείωτης χρηματικής αξίας. Η σπείρα επίσης δραστηριοποιούνταν καθημερινά και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας ως «καβάτζα» δωμάτια ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης.
Σημειώνεται ότι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης:
  • έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για συναφή αδικήματα και μάλιστα συνολικά έχουν συλληφθεί ή έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος τους, πάνω από 100 φορές,
  • κατά τις συλλήψεις τους δήλωναν στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και διαμονής, για να δυσκολεύουν τον εντοπισμό και την ταυτοποίησή τους,
  • έχουν μπει στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νόμιμα έγγραφα για την εδώ παραμονή τους, ενώ φαίνεται ότι δεν εργάζονται, έχοντας ως μοναδικό μέσο βιοπορισμού τη διάπραξη ληστειών και κλοπών και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
AMINE  DJENNAH του MOHAMED και της SALIHA, γεννηθέντα το 1990 στην Αλγερία
YACIN SIDALI του SLIMANE και της KARIMA, γεννηθέντα το 2000 στην Αλγερία
CHERAGHI ή SHERAGHI ASHKAN του GHOLAN και της REZVAN, γεννηθέντα το 1991 στο Ιράν ή Ιράκ
MATEZ MOHAMMED του RAMI και της FATIMA, γεννηθέντα το 2001 στην Αλγερία
YAOU MAHMOUD του ANTAR ή ANTR και της ZOBDA ή ZUBINTA, γεννηθέντα το 1991 στην Αλγερία
ΕΔΩ όλα τα ονόματα των ατόμων που συνελήφθησαν από την Αστυνομία.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 22-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών αδικημάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
pronews