29.1.20

Κάθε 100 χρόνια και μια ΕΠΙΔΗΜΙΑ σκοτώνει την ανθρωπότητα στις χρονολογίες που τελειώνουν στο 20. Άραγε τι μας περιμένει το 2020 ;




Μας εστάλη ένας χρονολογικός πίνακας με το ξέσπασμα ιστορικών και φονικών επιδημιών.
Αν ο πίνακας αυτός προσεγγίζει την πραγματικότητα ομιλούμε για μια χρονική συγκυρία αλλεπάλληλων συμπτώσεων που δεν μπορούν να ερμηνευθούν.
Το μόνο που μπορεί να δοθεί ως εξήγηση είναι το γεγονός ότι παράλληλα με τις χρονολογίες αυτές είχαμε βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών και μεγάλους πολέμους. Όλα αυτά επέφεραν καταστροφές , λιμούς , λοιμούς, ένδεια με ότι συνεπάγεται αυτό για το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων κάθε εποχής.


1320 ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ


1420 ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΑΝΩΛΗΣ ΕΥΡΩΠΗ


1520 << ΙΛΑΡΑΣ ΜΕΞΙΚΟ


1620 << ΠΑΝΩΛΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


1720 << ΠΑΝΩΛΗΣ ΕΥΡΩΠΗ


1820 << ΤΥΦΟΥ ΕΥΡΩΠΗ


1920 << ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ


2020 << άραγε τι μας περιμένει ;




Άραγε το 2020 θα είναι έτος επιδημιών;
Οι πόλεμοι και οι οικονομικές καταστροφές, αλλά και οι βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών εκτός από την εξαθλίωση φέρνουν φονικές επιδημίες .


Με άσχημες συνθήκες υγιεινής μπορεί να έλθει ΧΟΛΕΡΑ;
ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
« Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;
Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.»
( από το βιβλίο του Αθανάσιου Ρακοβαλή, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μου είπε) https://www.iellada.gr/thriskeia/i-profiteia-toy-agioy-paisioy-gia-tin-arrostia-poy-tha-apodekatisei-tin-toyrkia

« Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε . Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη . ΟΧΙ . Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη . Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε
Τον κοίταξα με απορία.
– Και την Καππαδοκία γέροντα ; ρώτησα .
– Έ!…Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.
Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι . Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .
– Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;

– Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει; https://www.iellada.gr/thriskeia/i-profiteia-toy-agioy-paisioy-gia-tin-arrostia-poy-tha-apodekatisei-tin-toyrkia( από το βιβλίο του Αθανάσιου Ρακοβαλή, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μου είπε)
Η ανθρωπότητα μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της μέσα στην καρδιά του σκότους;
Ένας Γέροντας μας διαμήνυσε προχθές και το επισημάναμε « κρατάτε την ΕΥΧΗ ,έστω και αν φορέσετε από ανάγκη μάσκες , αυτή η ΚΥΡΙΟΝΥΜΩΣ ευχή σας απολυμαίνει»
Το μόνο όργανο που δεν προσβάλλεται εύκολα ή καθόλου από κακοήθεια είναι η ανθρώπινη καρδιά , το πιο ευγενές όργανο που μας χάρισε ο Δωρεοδότη μας.
Αυτή ΘΕΟΛΟΓΕΙ , αυτή ΔΟΞΑΖΕΙ τον Πλάστη της.
Αυτή συντρίβει ή συντρίβεται, αλλά και μετανοεί.
ΕΛΛΑΔΑ κράτα την καρδιά σου ζωντανή τούτες τις ώρες που η παγκόσμια ιστορία θα τις καταγράψει στις πιο σκοτεινές σελίδες της.
Κράτα την ΚΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ με το όνομα ΤΟΥ « Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς»
ΕΛΛΑΔΑ κράτα την καρδιά σου ζωντανή και θα δεις και το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ μέσα από συγκλονιστικά γεγονότα. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αναρτήθηκε από Rania