23.12.19

Ο Μητσοτάκης δεν θέλει μαζί του… κουστωδία στην ΑμερικήΣε αντίθεση με ό, τι συνήθιζαν να κάνουν στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις Έλληνες πρωθυπουργοί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σκοπεύει να έχει μαζί του… κουστωδία, κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, και τις επαφές που θα έχει στον Λευκό Οίκο με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 Ο Πρωθυπουργός, μας έχει δώσει μέχρι σήμερα πλείστα δείγματα γραφής ορθολογικής διαχείρισης των πολιτικών δεδομένων, και αξιοποίησης των συμβολισμών, ακριβώς όπως τους είχε προσδιορίσει προ δεκαετιών ο Φρανσουά Μιτεράν.

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σεργιανίζει στον Λευκό Οίκο, θα γιορτάζει παράλληλα την επέτειο συμπλήρωσης έξι μηνών από τον εκλογικό θρίαμβό του στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Δεν θα ήθελε λοιπόν καμία… ρωγμή στην εικόνα που θα επιχειρήσει να φιλοτεχνήσει, επενδύοντας στον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο για την αλλαγή σελίδας της πατρίδας μας, αφήνοντας με αυτοπεποίθηση πίσω την κρίση της τελευταίας δεκαετίας.

https://ysterografa.gr/