7.12.19

Βαζουν σε ξενοδοχειο τους λαθρομεταναστες και απαιτουν καλυτεροΑντί να τους διώξουν κακήν  - κακώς , τους βάζουν σε ξενοδοχεία τους ταΐζουν, τους φροντίζουν και αυτοί θέλουν να μένουν στο...HILTON! Ας πάνε να μείνουν στις σπηλιές τους στη χώρα τους. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.Ας μη ξεχνάμε ότι την ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες κοιμούνται στο δρόμο ή κάτω από γέφυρες νηστικοί και παγωμένοι! Αυτοί που μιλούν για "ανθρώπινα δικαιώματα -που αυτοί ευθύνονται για όλα αυτά-να τους πάρουν στις χώρες τους και στα σπίτια τους.
 Juan
Απίστευτες σκηνές σε ξενοδοχείο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Καστοριά.
Και θαρθουν και χειροτερα...

Απελαστε τους οσο ειναι καιρος ρε(μουσική νότα), (χχχχχ) διεγράφη μία  κοσμητική φράση...
Σε λιγο θ αρχισουν να σφαζουν Ελληνες οπως εκαναν πριν ερθουν εδω....


Σε βιντεάκι που αναρτήθηκε στην σελίδα “ellinika snaps” του facebook φαίνονται λαθρομετανάστες διαφορετικών εθνοτήτων να διαμαρτύρονται για το ξενοδοχείο το οποίο δεν πληρεί τις δικές τους φιλοδοξίες .

Να θυμίσουμε οτι το ξενοδοχείο ειναι δωρεάν παροχή και για έναν λαθρομετανάστη είναι όχι απλά λύση ανάγκης αλλά κάτι πολύ περισσότερο που δεν έχουν συναντήσει σε άλλη χώρα.

Δεν τους αρέσει το ξενοδοχείο στο οποίο ζουν, και φωνάζουν “Νό Γκουντ”, Ζημιές προκλήθηκαν επίσης σε ακίνητα μέσα στο ξενοδοχείο.


Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2019/12/blog-post_72.html