29.11.19

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!


Γράφει : Ο συνεργάτης μας:Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Η Παιδεία της Ελλάδας στο γνωστικό επίπεδο σε σχέση με την Παιδεία της Τουρκίας, είναι η ημέρα με τη νύχτα!!!.
Οι Έλληνες Επιστήμονες (λόγω του Ελληνικού DNA, που είναι συνέχεια του DNA των Αρχαίων Προγόνων μας, οι οποίοι μεγαλουργούσαν σε όλους τους τομείς, σε αντίθεση με τους Προγόνους των Τούρκων που ήταν σε αγρία κατάσταση)),
όταν εξέρχονται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, έχουν υψηλοτάτη επιστημονική κατάρτιση και κάνουν πετυχημένη καριέρα, είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό!!!.
Για παράδειγμα οι χιλιάδες Έλληνες Ιατροί που έχουν φύγει στο εξωτερικό (λόγω της οικονομικής πτώχευσης μας), έχουν αφήσει όνομα!!!.
Αντιθέτως οι Τούρκοι Επιστήμονες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, συγκρινόμενοι με τους Έλληνες Επιστήμονες είναι πολύ κατώτεροι τους!!!.
Εκεί όμως που το Εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας βρίσκεται στο Ναδίρ, ενώ το Εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας είναι στο Ζενίθ είναι ως προς την ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης των Νεολαιών Ελλάδας και Τουρκίας αντιστοίχως!!!.
Η μαθητιώσα νεολαία της Τουρκίας, διαπαιδαγωγείται σε τέτοιο υψηλό βαθμό ως προς την ανάπτυξη της Εθνικής και της Θρησκευτικής τους συνείδησης, που φθάνει στα όρια του μίσους, εναντίον των Ελλήνων!!!
Τα τούρκικα βιβλία γλώσσας και Ιστορίας, μιλάνε για τη "Γαλάζια Πατρίδα" για το Αιγαίο που είναι δικό τους και τα 18 νησιά τους, που είναι υπό την κατοχή των γκιαούρηδων!!!.
Και αν πεις για τα Τούρκικα βιβλία των Θρησκευτικών που διδάσκουν τον Ισλαμισμό είναι πλημμυρισμένα από απροσμέτρητο φανατισμό, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως : "θάνατος στους άπιστους!!!". Ενώ ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός, στην απείρου κάλους διδασκαλία Του, μας λέγει : " Όποιος θέλει, ας με ακολουθήσει " και "να αγαπάτε ακόμη και τους εχθρούς σας!!!"
Στην Ελλάδα μας όμως, σε αυτή την ευλογημένη χώρα, όπου αιώνες τώρα η Ελλάδα και η Ορθοδοξία συνδέονται με άρρηκτο δεσμό, από το Σεπτέμβρη του 2017 (επί Κυβέρνησης Σύριζα), οι μαθητές μας διδάσκονται τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών και από το Σεπτέμβρη του 2006 (επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας) οι μαθητές μας διδάσκονται τα άθεα, ανθελληνικά και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, που μετατρέπουν τα παιδιά μας σε "σύγχρονους γενίτσαρους", χωρίς Αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας!!!.
Αυτό το διαρκές Εθνικό έγκλημα που εδώ και χρόνια συντελείται, η μαθητιώσα Νεολαία μας να μη διαπαιδαγωγείται με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση, όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 ορίζει, μπορεί να οδηγήσει σε καταστρεπτικά και ολέθρια αποτελέσματα σε βάρος της Φιλτάτης Πατρίδας μας, σε μια μελλοντική σύρραξη μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!!!.
Καθότι από τη μια πλευρά τα Τουρκόπουλα γαλουχημένα με υψηλοτάτη Εθνική και Θρησκευτική συνείδηση, θα πολεμούν υπέρ της πίστεως τους και της Πατρίδας τους με πάθος και φανατισμό και από την άλλη μεριά τα Ελληνόπουλα μας, χωρίς καμία διαπαιδαγώγιση Εθνική και Θρησκευτική, δεν θα πέφτουν στην φωτιά του πολέμου λέγοντας , αυτό που έλεγαν οι Πρόγονοι μας το 1821 όταν εφορμούσαν κατά των Οθωμανών : " Για Του Χριστού Την Πίστη Την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία!!!"

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ