3.11.19

Άλεξ Τζόουνς: «Ο Τραμπ έδωσε εντολή στους Πεζοναύτες να είναι έτοιμοι σε περίπτωση πραξικοπήματος στις ΗΠΑ»!



Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να έχει εκδώσει διαταγή για ενεργοποίηση των εφέδρων του Σώματος των Πεζοναυτών προκειμένου να αντιμετωπίσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης εντός των ΗΠΑ δηλαδή απειλές κατά της πατρίδας, δηλαδή σε τελευταία ανάλυση ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς δημιουργός του infowars.com.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Άλεξ Τζόουνς στις 3 Οκτωβρίου μέσω του επίσημου δικτύου ενημέρωσης των Πεζοναυτών MARADMINS (Marine Administrative Message) εκδόθηκε μήνυμα με αριθμό 550/19 από τον αντιστράτηγο Daniel L. Shipley στο οποίο αναφέρεται ότι διατάσσονται οι εφεδρικές δυνάμεις των Πεζοναυτών σε ετοιμότητα προκειμένου να βοηθήσουν τις πολιτικές αρχές στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Μπορεί αυτό να σημαίνει πολλά και διάφορα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος όμως επιμένει ότι πρόκειται για ένα πάγιο σχέδιο του Λευκού Οίκου προκειμένου να σταματήσει ένα πραξικόπημα ενορχηστρωμένο από το «βαθύ κράτος» της Ουάσιγκτον.

«Μίλησα με μια υψηλά ιστάμενη πηγή στο Λευκό Οίκο και τον ρώτησα τι προτίθεται να κάνει ο Ντ.Τραμπ σε περίπτωση που το βαθύ κράτος στην Ουάσιγκτον επιχειρήσει ένα πραξικόπημα.

Ο Τραμπ, είπε έχει πάγιο σχέδιο καλώντας τους Πεζοναύτες να κυκλώσουν και να περιφρουρήσουν το Λευκό Οίκο και στη συνέχεια να κυνηγήσουν τους συνωμότες», είπε ο Άλεξ Τζόουνς για να προσθέσει ότι η ίδια πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον Τραμπ, του τόνισε:

«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους νόμιμους φορείς και οργανισμούς στις ΗΠΑ να ετοιμάζονται για να προστατέψουν τον πρόεδρο σε περίπτωση πραξικοπήματος τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες».