25.11.19

Η πέμπτη φάλαγγα και ο αγώνας των πατριωτών





Γράφει ο συνεργάτης μας
 Ιωάννης Αμπατζόγλου*


Τεράστιες πληγές έχει αφήσει η Συμφωνία των Πρεσπών στο σώμα της πατρίδας μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεχόμαστε και ασύμμετρη απειλή από την γείτονα Τουρκία, η οποία εντείνει τον υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας στέλνοντάς μας καθημερινά πλήθοςπαράνομων μεταναστών. Το σχέδιο αυτό της Τουρκίας διευκολύνεται και υποβοηθείται από τους εγχώριους πεμπτοφαλαγγίτες οι οποίοι έχουν εξυπηρετήσει ουκ ολίγες φορές τους πάσης φύσεως εχθρούς της Ελλάδας και ξέρουν πως να κάνουν την προπαγάνδα τους.
Άλλωστε, να μην ξεχνούμε ότι: «Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού1».
Με το πρόσχημα λοιπόν του ανθρωπισμού, εδώ και καιρό «Έλληνες» υποβοηθούν το σχέδιο κατάληψης της χώρας μας από παράνομους μετανάστες. Είναι αυτοί οι ίδιοι «ανθρωπιστές» που όλα αυτά τα χρόνια μας έλεγαν ότι «οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες» και «όσοι Έλληνες ισχυρίζονται ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, είναι φασίστες και λαϊκιστές». Οι ίδιοι άνθρωποι στο ίδιο πόστο. Απέναντι από τη νομιμότητα, απέναντι από την ιστορία και τελικά απέναντι από την Ελλάδα. Μήπως για αυτούς ο στόχος είναι απλά αυτό το τελευταίο, δηλαδή να βλάψουν την πατρίδα τους; Σε αυτό το σημείο βέβαια «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», ή μάλλον χρειάζεται η συμβολή μιας συγκεκριμένης επιστήμης, της ψυχιατρικής να μας εξηγήσει που οφείλεται το μένος αυτών των ανθρώπων εναντίον της ίδιας τους της πατρίδας. Να είναι ιδεολογικό; Διόλου απίθανο, μιας καιη συντριπτική πλειονότητα αυτών των ανθρώπων ανήκει ιδεολογικά στον Αριστερό χώρο.
Ποιοί είναι όμως στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που περνούν με παράνομο τρόπο τα σύνορα της Ελλάδας; Προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες ή μήπως κινδυνεύουν από τις κυβερνήσεις των χωρών τους; Στην συντριπτική πλειονότητα όχι. Επομένως λίγοι είναι οι πρόσφυγες και όλοι οι υπόλοιποι είναι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι δεν δικαιούνται να διαμένουν στη χώρα μας.
Τι κάνουμε όμως όλοι εμείς; Είμαστε απλοί παρατηρητές αυτής της κατάστασης, ή ενεργοί πολίτες που οφείλουμε να αντισταθούμε; Τι πράττουν οι πολιτικοί μας, πολλοί από τους οποίους προεκλογικά υποσχέθηκαν ότι θα αγωνιστούν εναντίον τηςΣυμφωνίας των Πρεσπών και ότι θα επιστρέψουν στην Τουρκία τουςπαράνομα εισελθόντες στη χώρα μας από την γείτονα; Τίποτα από αυτά δεν έκαναν πράξη.
Ωστόσο από εμάς απαιτείται επαγρύπνηση και αγωνιστικότητα, εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως συγκεκριμένη πολιτισμική παράδοση, ως ελληνική κοινωνία, ως ελληνικό έθνος. Οφείλουμε να αγωνιστούμε. Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του αγώνα, εμείς ως ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 καταθέσαμε δύο επιστολές σε όλα τα δημοτικά συμβούλια του Νομού Δράμας, δηλαδή στα δημοτικά συμβούλια των δήμων: Δράμας, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου. Η μία επιστολή αφορούσε τη Συμφωνία των Πρεσπών και η άλλη τους παράνομους μετανάστες.
Ακολουθεί το περιεχόμενο αυτών των επιστολών προς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δράμας:
1η επιστολή:
Θέμα: «Ψήφισμα για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών»
Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας,
Η παρούσα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν δηλώσει ότι θα σεβαστούν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η συγκεκριμένη συμφωνία για εμάς αλλά και για την πλειονότητα του ελληνικού λαού αποτελεί την μεγαλύτερη προδοσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους.
Ως εκ τούτου, σας καλούμε να πάρετε θέση σε αυτό το μέγιστο εθνικό θέμα και να εκδώσετε ψήφισμα στο οποίο να καλείτε την κυβέρνηση να ακυρώσει αυτή την προδοτική συμφωνία.
Με τιμή
Ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί»

2η επιστολή:
Θέμα: «Ψήφισμα για δομές φιλοξενίας παράνομων μεταναστών»
Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας,
Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο αλλοίωσης της ελληνικής κοινωνίας με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα και το έθνος μας.
Καθημερινά παρατηρούμε ότι γίνεται προσπάθεια δημιουργίας όλο και περισσότερων δομών φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Οι δομές αυτές ήδη λειτουργούν ως εστίες προβλημάτων και αποτελούν βόμβες στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.
Ως εκ τούτου, σας καλούμε να πάρετε θέση σε πιθανό αίτημα δημιουργίας τέτοιων δομών στο δήμο σας και να εκδώσετε ψήφισμα στο οποίο να αρνείστε την δημιουργία τους εντός των ορίων του δήμου σας.
Τέλος, σας κοινοποιούμε την επιστολή του International Hellenic Association2 σχετικά με τους κινδύνους από την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα αλλά και με τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το υπ’ αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα.
Με τιμή
Ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί»

Τα δημοτικά συμβούλια που θα φέρουν προς συζήτηση το περιεχόμενο αυτών των δύο επιστολών θα αποφασίσουν τι θέλουν να πράξουν και αυτό θα κοινοποιηθεί προς τους πολίτες. Σε περίπτωση που το περιεχόμενο αυτών των επιστολών δεν συζητηθεί σε κάποιο ή κάποια δημοτικά συμβούλια, τότε πάλι αυτό θα κοινοποιηθεί προς τους πολίτες από την ομάδα μας «Μακεδόνες Δραμινοί» και την ευθύνη θα την έχουν αυτοί που δεν δέχτηκαν να συζητηθεί το περιεχόμενο των επιστολών. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες θα πληροφορηθούν για τις προθέσεις και τις ενέργειες των δημοτικών τους συμβουλίων για αυτά τα δύο μέγιστης εθνικής σημασίας θέματα. Μετά από αυτό, κανείς πλέον δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε.
Αυτή η ενέργεια καλό θα ήταν να γίνει σε όλους τους δήμους της χώρας από τις διάφορες συλλογικότητες ή και ατομικά. Έτσι θα υπάρξει μαζικότητα στον αγώνα και θα αυξηθεί το κύμα αντίδρασης ενάντια στην πλαστογράφηση της ιστορίας, την ανομία και τον αφελληνισμό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα αφήσουμε τη χώρα μας και τον λαό της έρμαιο των ανθελληνικών σχεδιασμών των ξένων χωρών και των  εγχώριων πεμπτοφαλαγγιτών.
1. https://el.wikipedia.org/wiki/Πέμπτη_φάλαγγα
2. https://professors-phds.com/2019/11/10/19011/
*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.