16.11.19

Όχι Άλλο Χάσιμο Χρόνου... ΟΧΙ στην Ισλαμποποίηση Της Ελλάδας - Δείτε Τα Φρικτά Στοιχεία! - Βίντεο


Από τα παλιά ακόμη χρόνια, όπου το ισλάμ έφτανε -έστω και με αργούς ρυθμούς- το 16% του πληθυσμού μιας περιοχής ή χώρας, επικρατούσε
Και αυτό έχει αποδειχθεί μαθηματικά και όχι υποθέτοντας. Τα ιστορικά στοιχεία μιλάνε μόνα τους.

Στην Ελλάδα έχουμε περίπου 20% μουσουλμάνους, και όλο και πληθαίνουν με την λαθρομετανάστευση. 



Και υπάρχουν Έλληνες, που ακόμα θεωρούν υπερβολές τις όποιες ανησυχίες της ανοργάνωτης πλειονότητας που αντιδρά και θέλει να σταματήσει αυτή η λαθρομετανάστευση, που πλέον μετατράπηκε σε εποικισμό κανονικό. Δεν είναι καλοσύνη αυτή η στάση της ανεκτικότητας, αλλά έγκλημα κατά της ελευθερίας και της ανθρωπότητας. 
Μην νομίζεις ότι πολεμάς τον ναζισμό και τον φασισμό με το να επικροτείς ή έστω να ανέχεσαι αυτόν τον ισλαμικό εποικισμό! Αυτοί που υποβοηθάς είναι οι φασίστες και με την βούλα και μάλιστα χειρότεροι από αυτούς που έζησες ως Ευρωπαίος.

Και αφήστε αυτή την καραμέλα ότι "δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι". Το να σε κατακτήσουν, είναι στην φύση τους. Αυτά μαθαίνουν με το που γεννιούνται
Δεν λέμε ότι όλοι είναι κακοί ως άνθρωποι. Αυτοί καλό πιστεύουν ότι κάνουν προσπαθώντας να σε ισλαμοποιήσουν και μάλιστα σου το λένε κιόλας ξεκάθαρα. "Δεν θέλουμε Δημοκρατία αλλά σαρία" βροντοφωνάζουν, χωρίς υπεκφυγές. Το δέχεστε αβίαστα εσείς αυτό;!

 Αντισταθείτε για τα παιδιά σας επιτέλους! 
Πάρτε τηλέφωνο και κανέναν βουλευτή γι' αυτό το ζήτημα και όχι μόνο για γραφειοκρατικά θέματα, ώστε να νιώσουν την ανάσα σας...
Έχουν αποθρασυνθεί οι πολιτικοί δεν το βλέπετε;! Όποιος πολιτικός αντιστέκεται, τον βαφτίζουν αντιευρωπαϊστή, λαϊκιστή, γραφικό, και φασίστα. Τι άλλο περιμένετε για να πειστείτε;! 

Η απαίτηση, εδώ που φτάσαμε, δεν είναι πλέον να σταματήσει ο εποικισμός, αλλά να απελαθούν κιόλας
Αν αυτοί που μείνουν, -χωρίς να έρχονται άλλοι- γεννούν ένα κάρο παιδιά, μιας και οι απαιτήσεις τους δεν είναι όπως οι δικές μας, τότε απλά θα καθυστερήσει μια δυο γενιές η ισλαμοποίηση μας... Αυτή είναι η μέθοδος τους, αιώνες τώρα!

Η μη αναστρέψιμη πορεία προς την ισλαμοποίηση της χώρας μας δεν είναι πλέον στην αρχή, αλλά ξεπέρασε το σημείο καμπής και πρέπει να ληφθούν μέτρα με άμεσες απελάσεις, "χθες" όχι αύριο!!

Που να πάρει ο διάολος... Δεν είναι όλα συνωμοσιολογία πια... Συμβαίνουν!

Δείτε στο βίντεο, τα ανατριχιαστικά στοιχεία που παραθέτει η ιστορικός στην ουγγρική τηλεόραση, για το πως επικρατεί το ισλάμ στις χώρες που πατάει πόδι...






Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ιδεολογία τους. Δείτε τους στόχους τους. Αυτούς μας φέρνουν κατά χιλιάδες και ο αφανισμός μας είναι προδιαγεγραμμένος και μη αναστρέψιμος αν δεν αντισταθούμε σοβαρά!

https://mati-gr-news.blogspot.com/2019/11/islampoiisi-elladas.html