12.11.19

Ερντογάν: Επιτυχίες και «επιτυχίες»…



Γράφει ο συνεργάτης μας Λεωνίδας Κουμάκης

Ο όψιμος δικτατορίσκος της Τουρκίας, έχει καβαλήσει για τα καλά το καλάμι παριστάνοντας τον χαλίφη των απανταχού μουσουλμάνων, την υπερδύναμη που καθορίζει κατά το δοκούν τις τύχες του κόσμου και εισβάλλει σε ξένες χώρες με την βία των όπλων ή την διπλωματία, χωρίς κανένα «τίμημα». Θεωρεί την Τουρκία «σαν μια μεγάλη οικογένεια 300 εκατομμυρίων ανθρώπων από τη  Αδριατική μέχρι το Μέγα Σινικό Τείχος» (Μολδαβία, Οκτώβριος 2018). Και αντιγράφει πιστά τις μεθοδεύσεις διάσημων δικτατόρων του παρελθόντος που αιματοκύλισαν τον πλανήτη και έφαγαν το κεφάλι τους.

Η σημερινή Τουρκία διαθέτει πολύ ισχυρές Τουρκικές μειονότητες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Αυστρία και άλλες. Μόνο στην Γερμανία η Τουρκία ελέγχει 900 από τα 2.400 τεμένη που λειτουργούν νόμιμα. Τα τεμένη αυτά αποτελούν «Ισλαμικά κέντρα», κέντρα κατασκοπείας και στοχεύουν όχι μόνο στην μη ενσωμάτωση των 4 εκατομμυρίων περίπου Τούρκων μεταναστών στην Γερμανική κοινωνία, αλλά και στην απόλυτη «εξάρτηση» τους από την Τουρκία.
Άλλωστε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν αποκάλεσε «έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας» την ενσωμάτωση μεταναστών – άλλο βέβαια αν μέσα στην Τουρκία καταδιώκονται ή αποκεφαλίζονται διαχρονικά όλοι όσοι δεν ενσωματώνονται υποχρεωτικά στην Τουρκική κοινωνία και δεν «αισθάνονται Τούρκοι»! Άλλο η Ευρώπη και άλλο οι νέο – οθωμανοί!
Η Τουρκία συνεχίζει να απλώνεται εκτός των συνόρων της. Η αρχή έγινε με την εισβολή στην Κύπρο το 1974, συνεχίστηκε με εισβολή στο Ιράκ, τρείς εισβολές στην Συρία, ανεξέλεγκτη επιθετικότητα κατά της Ελλάδος (στο Αιγαίο) και της Κύπρου (στην ΑΟΖ), στρατιωτική παρουσία σε Λιβύη, Κατάρ, Σουδάν και αλλού. 
Η Τουρκία του Ρ.Τ. Ερντογάν το έτος 2018 δαπάνησε 19 δισεκατομμύρια δολάρια για στρατιωτικούς σκοπούς – 25% περίπου περισσότερα από όσα το έτος 2017!
Αναβάθμισε την διεύθυνση θρησκευτικών θεμάτων (Diyanet – επίσημη Αρχή Θρησκευτικών Υποθέσεων) με προϋπολογισμό που ξεπερνάει τον προϋπολογισμό δώδεκα κανονικών υπουργείων μαζί, απασχολώντας συνολικά 120.000 υπαλλήλους!
Δημιούργησε 17.000 καινούργια τεμένη μέσα στην Τουρκία λες και δεν έφταναν τα περισσότερα από 60.000 τεμένη που ήδη λειτουργούσαν. Δεν αρκέστηκε όμως σ΄ αυτό.  Το μεγαλύτερο τέμενος των Βαλκανίων βρίσκεται στα Τίρανα, το μεγαλύτερο της Δυτικής Αφρικής στην Άκκρα  της Γκάνας, το μεγαλύτερο της κεντρικής Ασίας στο Κιργιστάν και σύντομα το μεγαλύτερο της Ευρώπης στο Σάλζμπουρκ – όλα υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ερντογανικής Τουρκίας! Ο δε στόχος μετατροπής του ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας σε τέμενος παραμένει σταθερός και επικαιροποιείται συνεχώς!
Η «αξιοπιστία» της μαρτυρίας ενός ιμάμη για το πόσο άριστος μουσουλμάνος είναι ένας κατηγορούμενος θεωρείται τόσο σημαντική στην σημερινή Τουρκία, που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανένα δικαστή που κατάφερε να παραμείνει μέσα στην Ερντογανική «δικαιοσύνη». 
Τι κι΄ αν η Τουρκία βρίσκεται διπλωματικά απομονωμένη από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (με εξαίρεση την Ουγγαρία του Όρμπαν), όλες τις σημαντικές αραβικές χώρες (με εξαίρεση το Κατάρ), τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (με εξαίρεση τον Πρόεδρο της που έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε δικτάτορες) και δεκάδες άλλες χώρες του κόσμου;
Τι κι΄αν η Τουρκία βρίσκεται πλέον στην κορυφή των χωρών με τους περισσότερους φυλακισμένους δημοσιογράφους; Τι κι΄ αν στους δημοσιογράφους και διανοούμενους προστίθενται και εκατόν πενήντα χιλιάδες Τούρκοι «αντιφρονούντες» κάθε κατηγορίας (στρατιωτικοί, δικαστικοί, ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι κ.π.α.);
Τι κι΄ αν ο Σύρος πρόεδρος Μ. Αλ Άσαντ, μιλώντας στο Ρωσικό δίκτυο RT (9/11/2019), επεσήμανε εμφαντικά πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι «ένας Αμερικανικός πράκτορας σε αυτόν τον πόλεμο», είναι «ένας κοινός κλέφτης που πριν έκλεβε εργοστάσια, σιτάρι και λάδι και σήμερα κλέβει γη!»;
Τι κι΄αν ο Ρ. Τ. Ερντογάν μοιράζει τώρα και εκτός Τουρκίας εκφοβιστικές «μηνύσεις» εναντίον κάθε δημοσιογράφου που τολμάει να τον σατιρίσει απαιτώντας την φίμωση του;
Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α:    Τεμένη, μετανάστευση και στρατιωτική δύναμη είναι τα σύγχρονα όπλα της Ερντογανικής Τουρκίας.
Όπως ακριβώς έκανε ο Γερμανός και ο Ιταλός δικτάτορας που αιματοκύλησαν τον πλανήτη πριν από οκτώ δεκαετίες, έτσι ακριβώς και ο Ρ. Τ. Ερντογάν αναπτύσσει γεωμετρικά την πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας, εισέβαλε και κατέχει ξένα εδάφη όπου τοποθετεί την τουρκική σημαία,  πραγματοποιεί μαζική εθνοκάθαρση σε Κουρδικούς πληθυσμούς (μέσα και έξω από την Τουρκία), αυτοανακηρύσσεται «προστάτης» ανθρώπων και αυτοδιορίζεται «δικαιούχος» απαιτήσεων σε γειτονικές χώρες, φανατίζει νεολαία και λαό με στρατιωτικούς χαιρετισμούς και παραμύθια «υπεροχής» απέναντι σε άλλους λαούς, εκφωνεί εμπρηστικούς λόγους σε πυκνές συγκεντρώσεις φανατίζοντας το ακροατήριο του,  φιμώνει, φυλακίζει ή δολοφονεί κάθε έναν που διαφωνεί δημόσια με τις επιλογές του – με δυο λόγια αποτελεί δημόσιο κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη και την παγκόσμια ασφάλεια, όπως ακριβώς ο Αδόλφος Χίτλερ ή ο Μπενίτο Μουσολίνι πολλές δεκαετίες νωρίτερα! 
Προσωπικά, διατηρώ την άποψη πως ο Ερντογάν οδηγεί την Τουρκία στα βράχια. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως οι Έλληνες, βλέποντας πλέον καθαρά τον επερχόμενο κίνδυνο, πρέπει να μείνουν απαθείς, με σταυρωμένα τα χέρια.
Η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει τεράστιες δυνατότητες ικανές να ανατρέψουν στρατιωτικές ισορροπίες που στηρίζονται σε απλή παράθεση αριθμητικών στοιχείων – στρατιωτών, αρμάτων, πλοίων ή αεροπλάνων. Η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη όσον αφορά τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εφαρμογών και στον τομέα της άμυνας – ας τις αξιοποιήσει επί τέλους για την ασφάλεια της!
Η ανεξέλεγκτη μετακίνηση πληθυσμών με την «φροντίδα» διαφόρων  ύποπτων ΜΚΟ που έχουν τεράστια οικονομικά οφέλη και φανταχτερό «ανθρωπιστικό φερετζέ», εντάχτηκε εδώ και δεκαετίες στον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, με πληθώρα ντόπιων «χρήσιμων ηλίθιων» τύπου Τασίας, Γιάννας (Γαιτάνη) και δυστυχώς πολλών άλλων -μπλε, πράσινων και κόκκινων.
Το αποτελεσματικό σφράγισμα των Ελληνικών συνόρων αποτελεί επιταγή επιβίωσης απέναντι σε ένα οργανωμένο εποικισμό χωρίς τέλος, με πεντακάθαρο στόχο την άλωση της Ελλάδος χωρίς ντουφεκιά!
Ποταμοί δυστυχισμένων ανθρώπων χωρίς καμιά απολύτως επαφή με τα γλωσσικά, οικονομικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά δεδομένα της Ελλάδος καταφθάνουν ασταμάτητα στην χώρα μας, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις ανασφάλειας, εγκληματικότητας και ανθρώπινης δυστυχίας.
Οι κατ΄ όνομα πολιτισμένοι «ανθρωπιστές» είναι οι ίδιοι ακριβώς που δημιούργησαν τα μνημεία ανθρώπινης δυστυχίας στην Αμυγδαλέζα, στην Ειδομένη ή στα Μόρια. Η απροθυμία επιβολής, εδώ και δεκαετίες,  οποιουδήποτε ελέγχου στις ασταμάτητες «αφίξεις» εν ονόματι ενός δήθεν «ανθρωπισμού», έχουν δημιουργήσει ένα επιθετικό καρκίνο που απειλεί την εθνική μας ασφάλεια, μέσα στα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας.
Είναι χαρακτηριστική η καταγραφή 788 «αφίξεων» στην Μυτιλήνη (σχετικό ρεπορτάζ CNN Greece με τίτλο «Ακόμα και μετανάστες από την Καραϊβική φτάνουν στην Ελλάδα», 2/1/2017), από τους οποίους μόνο οι 35 ήταν Σύριοι πρόσφυγες που προσπαθούσαν να φύγουν από τις φλόγες του πολέμου – το 63% των «αφίξεων» ήταν από την Αφρική!
Απόλυτα λογικό, αν σκεφτούμε πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από κάθε σημείο της Αφρικής για Κωνσταντινούπολη με 50 Ευρώ και στόχο να τους στείλει όλους στην Ελλάδα!
Έτσι, από τις 788 «αφίξεις» στην Μυτιλήνη, οι 131 προέρχονταν από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, 110 από Αλγερία, 103 από Αφγανιστάν, 52 από Ιράκ, 30 από Ερυθραία, 28 από Καμερούν, 25 από Μαρόκο, 19 από Μάλι, από 18 από Κονγκό και από Σιέρα Λεόνε, 15 από Παλαιστίνη, 14 από Τυνησία, από 13 από Πακιστάν, Ιράν, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπαγκλαντές, από 12 από Νιγηρία και Δομινικανή Δημοκρατία, 11 από Αίγυπτο, 10 από Αιθιοπία, από 8 από Ζιμπάμπουε, Νεπάλ και Γκάνα, 7 από Αϊτή, από 6 από Γουινέα και Αγκόλα, 5 από Σουδάν, από 4 από Μαυριτανία και Γκάμπια, από 3 από Νήσους Κομόρες, Νίγηρα και Σαουδική Αραβία, από 2 από Μπουργκίνα Φάσο, Σομαλία και Σενεγάλη και από ένας, από Δυτική Σαχάρα, Κεντρική Αφρική,  Ουγκάντα, Βενεζουέλα, Κούβα, Χιλή, Τζαμάϊκα και Τουρκία!
Τα ανά τον κόσμο «ταξικά αδέλφια μας» σπεύδουν ασταμάτητα στο αφύλακτο σκορποχώρι που λέγεται Ελλάδα και εμείς στέλνουμε στην Ελληνική Βουλή πολύ σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι μας συστήνουν να μην ενοχλούμε τους αυτόκλητους μετανάστες «ψήνοντας χοιρινό δίπλα τους», επειδή το απαγορεύει η θρησκεία τους!
Κάποιοι -κατά δήλωση τους άθεοι- κόπτονται για τους διατροφικούς κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας αυτόκλητων εποίκων, συνθέτοντας ένα γραφικό μείγμα παραλογισμού, κουταμάρας και έλλειψης στοιχειώδους συναίσθησης μέτρου και απειλητικού κινδύνου!
Έλεος πλέον! Θα ξυπνήσουμε κάποτε άραγε;