16.10.19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ημερίδα -Eφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής»

Email Image
Η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» και το portal www.makthes.gr ανοίγουν το διάλογο για το μέλλον της Θεσσαλονίκης και σας προσκαλούν στην ημερίδα με τίτλο «Σχέδιο Θεσσαλονίκης» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. 

Σε δύο θεματικές «Θεσσαλονίκη, πόλη να ζεις» και «Οικονομία και Ανάπτυξη» συζητάμε για τις μετακινήσεις, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, τα μεγάλα project που θα μεταμορφώσουν την εικόνα της πόλης, αλλά και για το πώς θα έρθει η οικονομική ανάπτυξη, πώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο τους. 


Οι υπουργοί Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδης και ο υφυπουργός  Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης συζητούν με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης, ενώ  στη συζήτηση παρεμβαίνουν και πρώην υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος της ημερίδας είναι μέσα από τον γόνιμο διάλογο και τη σύνθεση απόψεων να προκύψει μια κοινή συνισταμένη, ένα κοινό Σχέδιο για τη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
 
τηλ.επικοινωνίας  2316 005050 – 2316003059     

 Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακάτω
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ