3.10.19

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.



     
  Σε όλους είναι γνωστό εδώ και χρόνια  ότι  η Ελλάδα δέχεται ένα Πόλεμο χωρίς μεταλλικές σφαίρες αλλά με Ανθρώπινες, που όμως αποδεικνύονται εξαιρετικά αποτελεσματικές και, ίσως, μακροπρόθεσμα και πολύ πιο αποτελεσματικές.  Και αυτό γιατί  στόχο έχει και συμβάλλει  στην μεταβολή σύνθεσης του πληθυσμού  με την εισαγωγή  προτύπων Ζωής εντελώς ξένων  από τα ήθη και τα  έθιμα που έχουν διαμορφώσει την Ελληνική Κοινωνία.
        Έτσι η  Πατρίδα μας  άλλοτε με εξάρσεις και άλλοτε με υφέσεις  δέχεται με Πύλες εισόδου τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και το Χερσαίο Τμήμα της στην  Θράκη  καθημερινά εκατοντάδες  Ανθρώπους από όλα τα Μέρη του Κόσμου  και κυρίως από την Μέση Ανατολή και την Αφρική , που υποτίθεται ότι  είναι Πολιτικοί Πρόσφυγες από την Επιδρομή της Πολιτισμένης  Δύσης εναντίον της Συρίας, που έτσι δοξάζεται και ο Δυτικός Πολιτισμός!!!

         Άνθρωποι χωρίς παρόν και μέλλον που στοιβάζονται  σε  Σύγχρονα Στρατόπεδα   Συγκέντρωσης , θύματα των Δουλεμπόρων, που παρά τα οριζόμενα για το Έγκλημα αυτό από το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο , δρούν ανενόχλητα  τόσο κατά την παραλαβή τους από την Τουρκία όσο και κατά την άφιξή τους  στα νησιά μας, κυρίως, όπου αναλαμβάνουν δράση  κυρίως οι «Θρυλικές» Μ.Κ.Ο και δευτερευόντως και συμπληρωματικά το  Ελληνικό «Κράτος».
          Μετά από αυτή την σύντομη περιγραφή της  κατάστασης  αποδόμησης  της Ελληνικής Κοινωνίας, θα πρέπει να εστιάσουμε και στο τι μέτρα λαμβάνονται, αν υπάρχουν, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, το μέγα αυτό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που έχει πάρει πλέον επικίνδυνες Εθνικές διαστάσεις!
           Μας είπαν λοιπόν πρίν λίγα χρόνια, στο ξεκίνημα, εκεί γύρω στο 2015, όπου υπήρξε η πρώτη μεγάλη έξαρση μια πραγματικής εισβολής από Τουρκία  με κάθε είδους πλεούμενα ότι έγινε αίτημα στους Συμμάχους-Φίλους και Εταίρους για συνδρομή  στη φύλαξη των Θαλασσίων Συνόρων  στο Αιγαίο  και από την στεριά με αποστολή και παρουσία της θρυλικής FRONTEX….Βεβαίως και  κατέφθασαν άμεσα  με μια Γερμανική Φρεγάτα σαν Ναυαρχίδα  καθώς και στην ενδοχώρα  «Αστυνομικό Προσωπικό» αλλά και μέσα όπως Οχήματα Γερμανικά με την ένδειξη POLITZAI.  Από τότε  κάθε καλόπιστος  Πολίτης  αναρωτιόταν «καλά τι θα κάνουν στα πλεούμενα, θα τα κανονιοβολούν ;;;»  Βεβαίως  λοιπόν η απάντηση είναι ότι όποιος είχε στο μυαλό του κάτι τέτοιο  ήταν τουλάχιστον αφελής. Οι κατακτητές ήρθαν για να ελέγχουν το Αιγαίο και να παρακολουθούν τις κινήσεις του Ρωσικού Στόλου  με την κάλυψη  της πρόσκλησης, άσχετα εάν προερχόταν από  μια ΚΑΤΟΧΙΚΗ «Κυβέρνηση».
              Τα χρόνια λοιπόν κυλούσαν  μια χαρά στην  διαδικασία  της Δημογραφικής αλλοίωσης της Ελλάδας  με την  σύμφωνη και αγαστή συνεργασία Κατακτητών και σύσσωμου του Πολιτειακού Συστήματος  της  ρημαγμένης  Πατρίδας μας  που κάθε ημέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στο Βόρβορο της Προδοσίας.
               Μετά λοιπόν  από  την λαίλαπα των  ΤΣΙΠΡΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ κατέφθασε  με μεγάλα  σχέδια  το Δίδυμο Μητσοτάκη – Παναγιωτόπουλου. Ακούσαμε λοιπόν τον Κύριο «Υπουργό Εθνικής Άμυνας» και ακριβέστερα  «Κατοχικό Υπουργό» στην πρόσφατη Τηλεοπτική Εκπομπή  του Κου Παπαδάκη, στον ΑΝΤΕΝΝΑ,  να μας ενημερώνει  με αφορμή την τελευταία μαζική εισβολή  στην  Λέσβο, και όχι μόνον, ότι  αποφάσισαν  σαν «Κυβέρνηση» να….φράξουν τη θάλασσα με περιπολικά αλλά και του Πολεμικού Ναυτικού Πλοία, τώρα εγώ τι να πω για τη σοβαρότητα του Ανθρώπου,  καθώς επίσης ότι  «Οι Ένοπλες Δυνάμεις  δεν μπορούν να αγνοήσουν το πρόβλημα και πρέπει να μην γυρίσουν την πλάτη στους καθ’ ύλην αρμοδίους που είναι υπεύθυνοι για την Εσωτερική Ασφάλεια του Τόπου, κάτι όμως το οποίο είναι εντελώς απαγορευτικό για την αποστολή τους, καθώς επίσης ότι ζητήσαμε ενισχυμένη παρουσία του Στόλου και της FRONTEX”.
Επειδή, θα μου επιτρέψετε, να διαβάζω  «πίσω από τις γραμμές» και επειδή καμία εμπιστοσύνη δεν έχω προς τους Δωσίλογους,  «μήπως ο «Κος Υπουργός» μας προετοιμάζει ότι  για βοήθειά μας, μετά μάλιστα και τα  πρόσφατα γεγονότα στη  ΜΟΡΙΑ, εάν και αυτά δεν καθοδηγήθηκαν, για να υπάρξει δικαιολογητική βάση, θα προσκληθούν και Ευρωπαϊκές  (Γερμανικές), Αστυνομικές  αρχικά  Δυνάμεις για συνδρομή και βοήθεια των Ημεδαπών, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ;;;;
                    Ένας δεύτερος εξευτελισμός ακόμα ΚΑΙ σε προσωπικό επίπεδο είναι η αποκάλυψη και ομολογία του  ότι ΔΕΝ μπορεί  να επισκεφτεί  Στρατόπεδα που χρησιμοποιούν  Μ.Κ.Ο. αλλά χρειάζεται για την είσοδό του ειδική από αυτές άδεια!!!!!!  Οι κρίσεις δικές σας!
Θα ήθελα όμως, πρίν κλείσω , να προτείνω κάποιες λύσεις  πολύ επιγραμματικά σαν απόλυτα αναγκαίο βήμα  με πρώτο και κυρίαρχο την  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!
- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ Ι.Μ.Ο. (ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ) ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΛΟΥ!
- ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
- ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
- ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ  ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ!
- ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ  ΑΠΟ Ε.Ε. ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ.
- ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΉΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ  ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
- ΑΜΕΣΗ  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΌΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ!
          Αυτά τα άμεσα μέτρα θα μας δώσουν μια άλλη Ελλάδα που θα είναι η        
ΔΙΚΗ ΜΑΣ  ΠΑΤΡΙΔΑ!!

Αθήνα 30-9-2019

Αντώνης Παπαντωνίου 
 Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός