26.10.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Το απογευματινά αστυνομικά νέα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"



Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (24-10-2019) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα μαζί με τρεις συνεργούς του, με τη χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από την κατοχή 30χρονου αλλοδαπού το πορτοφόλι του, που περιείχε χρηματικό ποσό, το κινητό τηλέφωνο του και προσωπικά έγγραφα.




Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε βάρος τριών Β-ρομά ηλικίας 26, 23 και 20 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2019 στην περιοχή του Δενδροποτάμου, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας από 41χρονο ημεδαπό, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα, ενώ κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν όχημα ιδιοκτησίας του.



50χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε μεσημβρινές ώρες χθες (24-10-2019) στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης ότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας στην περιοχή της Μενεμένης, δύο άτομα με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. 


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 39 και 42 ετών και μίας 44χρονης αλλοδαπής, για υποθέσεις απάτης.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος είχε καταχωρήσει στο διαδίκτυο σελίδα με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος με τα στοιχεία εταιρείας ιδιοκτησίας του 42χρονου και τηλέφωνα επικοινωνίας που ανήκουν στους άλλους δύο δράστες και μέσω της ιστοσελίδας απέσπασαν χρηματικά ποσά από δύο άτομα που τα κατέβαλαν για αγορά κινητών τηλεφώνων, τα οποία ουδέποτε παρέλαβαν.