20.10.19

Παπάς – αστυνομικός φυλάει σκοπιά με… όπλο στα Τρίκαλα (φωτό)

Παπάς – αστυνομικός φυλάει σκοπιά με… όπλο στα Τρίκαλα (φωτό)

Και όμως γίνεται…
Ο 33χρονος ιερέας Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι αστυνομικός, όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων!

Ο παπάς – αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.
Και έπρεπε να τον βάλουν σκοπό στη πύλη; Δεν υπήρχε άλλο αντικείμενο
να του αναθέσουν;
H Υπηρεσιακή νοοτροπία, δεν έχει το...Θεό της! Η περίπτωση θυμίζει βαθμοφόρο της Χωροφυλακής, επίσημο διερμηνέα του Αρχηγείου Χωροφυλακής, που τον διέθεταν και  ...υπαξιωματικό Υπηρεσίας στο Αρχηγείο!!! Tελικά τους φασκέλωσε και πήγε σε άλλη Υπηρεσία -εκτός Αθηνών- (χρησιμοποιώντας φυσικά ισχυρότατο μέσον) αφήνοντας  "αμανάτι" τους ανεγκεφάλους εγκεφάλους του Αρχηγείου, που μετά φώναζαν ιδιώτες να κάνουν το διερμηνέα! (Ας σημειωθεί τότε ότι γλωσσομαθής αστυνομικός - διερμηνέας  ήταν κάτι πρωτάκουστο!)
Juan

Juan

Στη φωτογραφία, βλέπετε τον π. Αριστείδη να φυλάει σκοπιά, κρατώντας το όπλο του και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων…
pronews