29.10.19

Δημοσκόπηση: Πόσοι Έλληνες θα πολεμούσαν για την πατρίδα τους και πόσοι Τούρκοι για την χώρα τους; - «Μαύρα τα μαντάτα»

Πάλι καλά! Γιατί με τη πλύση εγκεφάλου που τους έχει κάνει η "επάρατος"  δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  των κληρονομικών πολιτικών, με την (προ ετών) πουλημένη διδασκαλία στα σχολεία και τις "πατριωτικές'" θέσεις και απόψεις των αυτοαποκαλούμενων λόγιων και "δημοκρατικών" που όπως απεδείχθη (για ένα μέρος εξ αυτών) ρήμαξαν την Εθνική οικονομία και αποθησαύρισαν γεμίζοντας τράπεζες του εξωτερικού με κλεμμένα χρήματα- και μάλιστα από την άμυνα-τι είδους πατριωτισμού να μεταδώσουν στις νεότερες γενεές;Ό,τι είναι Εθνικό, γι αυτούς είναι...φασιστικό, χουντικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό  και ενάντια στην πολυ(α)πολιτισμικότητα και τις λοιπές ηλίθιες εκφράσεις που  τυποποιημένα χρησιμοποιούν και οι οποίες τους εκφράζουν ...πνευματικά και κομματικά!
Αβραάμ Αλεξανδρής
Μεγάλη έρευνα του Gallup International, σε διάφορες χώρες ως προς το εάν είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους, αποκαλύπτει σχετική απροθυμία των Ελλήνων να πολεμήσουν για την χώρα τους, ενώ αντίθετα οι Τούρκοι εμφανίζονται κατά 45% πιο πρόθυμοι να πολεμήσουν για την δική τους

Στην Ελλάδα το ποσοστό το 2015 ήταν 54%, ενώ στην Τουρκία 73%! Αν σκεφθούμε ότι Τούρκοι είναι υπεροκταπλάσιοι από τους Ελληνες σε πληθυσμό, το 45%των πλέον πρόθυμων Τούρκων (54% έναντι 73%), αντιστοιχεί σε ποσοστό κάπου 350% περισσότερου πρόθυμου στρατιωτικού προσωπικού της Τουρκίας να πολεμήσει για την πατρίδα του, σε σχέση με την Ελλάδα!
Και νομίζουμε, ότι πέρα από οπλικά συστήματα και το ανέκδοτο περί «διεθνών συμμαχιών» εκεί είναι το πρόβλημα για την χώρα.
Το ποσοστό των απρόθυμων Ελλήνων έχει αυξηθεί εντυπωσιακά στα χρόνια των Μνημονίων, καθώς μεγάλες μάζες του πληθυσμού βίωσαν την προσωπική καταστροφή και την κοινωνική απαξίωση με συνέπεια την απόρριψη εννοιών, όπως «πατρίδα» και «αυτοθυσία».
Είναι χαρακτηριστικό ότι την Ελλάδα ξεπερνούν πολλές χώρες, όπως:
Ουκρανία με 62%
Ρωσία με 59%
Κόσοβο με 58%
Σουηδία με 55%
Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 55%
Οι χώρες με τις λιγότερες θετικές απαντήσεις είναι η Ιταλία (20%), το Βέλγιο (19%), η Γερμανία (18%), η Ολλανδία (15%) και η Ιαπωνία (11%).
Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που είπαν «ναι» εκτός από την Τουρκία είναι στο Μαρόκο, τα Φίτζι, το Πακιστάν, το Βιετνάμ, το Μπαγκλαντές, το Αζερμπαϊτζάν, την Παπούα Νέα Γουινέα, το Αφγανιστάν, την Γεωργία και την Ινδία απαντάνε θετικά με ποσοστά από 75% έως 94%.

pronews