26.10.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ¨ΑΣΚΟΠΟΣ κόπος , αφού δεν πρόκειται να απελαθεί κανένας!!!


Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν επιχειρησιακή δράση σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών


Διενεργήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στη χώρα


"Συνελήφθησαν" συνολικά (83) άτομαΑστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες (24-10-2019) κατά τις ώρες 09.00 έως 15.00 στις ευρύτερες περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης και των Διαβατών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.


Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης, ευρύτερη περιοχή οδού Βουτυρά, Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου και ευρύτερη περιοχή Διαβατών.


Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά (167) αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν (83), καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Και λοιπόν; Πότε θα απελαθούν αυτοί που δεν είχαν τα "απαραίτητα" (πληθωρικά και άνευ ουσίας) έγγραφα για τη δήθεν "νόμιμη" παραμονή τους στη χώρα; Ποτέ!!!
Απλά απασχολούν άσκοπα την αστυνομία για τα μάτια του κόσμου!
Αβραάμ Αλεξανδρής/ Efenpress