31.10.19

Bίντεο από την προετοιμασία των 10 κοριτσιών της κοροϊδίας της Επετείου του «Όχι»: «Τρελή χαρά» στον ΣΥΡΙΖΑ

Αυτές τις αηδίες  στηρίζει και εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ( και ονειρεύεται να ξανακυβερνήσει!!!)
Καμαρώστε τους!!!
Μήπως η πολλή δημοκρατία, βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα;
Juan
Bίντεο από την προετοιμασία των 10 κοριτσιών της κοροϊδίας της Επετείου του «Όχι» δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του αριστερού χώρου.

Οι 10 νεαρές κοπέλες που έστησαν και πραγματοποίησαν τη «Monty Python παρέμβαση» στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας έδωσαν στη δημοσιότητα τα πλάνα της προετοιμασίας.
Το βίντεο δημοσιεύθηκε μέσα από τον λογαριασμό της εφημερίδας «ΠΡΙΝ».
Σε αυτό καταγράφεται η προετοιμασία των νεαρών κοριτσιών αλλά και το πώς κατάφεραν να παρεισφρήσουν μέσα στο κύριο «σώμα» της παρέλασης.
Δείτε το βίντεο:


ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ!
Με ανάρτηση στο Facebook, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή από την δρώμενο.
«Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης» αναφέρει μεταξύ άλλων η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει καμία προσβολή. Οι στρατιωτικού τύπου παρελάσεις αποτελούν μία αναχρονιστική παράδοση, που πρέπει να καταργηθεί. Στο βαθμό όμως που γίνονται, θα πρέπει να μας θυμίζουν τους αγώνες για την Δημοκρατία, την Ελευθερία, για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό που έπραξαν τα κορίτσια ήταν ένα αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό μήνυμα το οποίο αρμόζει στην ιδέα της ανθρώπινης συνύπαρξης» αναφέρεται αναλυτικά στην ανάρτηση.
https://www.pronews.gr