3.10.19

Το «Γιαβούζ» συνοδεία πολεμικών πλοίων μπήκε στο τεμάχιο 7 - Αθήνα και Λευκωσία θα βλέπουν πάλι «αποτυχημένες απόπειρες»

Αληθεύει ότι  οι "κόκκινες γραμμές" μας  είναι κάπου κοντά στο Πειραιά;
Juan
Η Τουρκία διέβη τον Ρουβίκωνα και το πλωτό της γεωτρύπανο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο 7 το οποίο είναι αδειοδοτημένο από την TOTAL και την ENI.
Το Γιαβούζ έφτασε πριν από λίγη ώρα στο τεμάχιο 7 της Κυπριακής ΑΟΖ και κατευθύνεται προς τον στόχο της γεώτρησης.

Το τουρκικό γεωτρύπανο Γιαβούζ κατευθύνεται προς το σημείο όπου θα κάνει τη νέα του γεώτρηση, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του στο twitter, ο Τούρκος Υπουργός έγραψε πως “το γεωτρύπανό μας Γιαβούζ είναι σε νέο δρομολόγιο. Το Γιαβούζ κατευθύνεται προς το σημείο Μόρφου 1 όπου θα κάνει τη νέα του γεώτρηση κυματίζοντας τη σημαία μας. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να προσφέρουμε τις υπόγειες πηγές μας στον λαό μας. Αν υπάρχουν, θα τις βρούμε οπωσδήποτε”.
Ο Τούρκος Υπουργός δημοσιεύει και φωτογραφίες του Γιαβούζ να συνοδεύεται από δύο πολεμικά του τουρκικού ναυτικού
Η αντίδραση Αθήνας και Λευκωσίας; Γνωστή. Θα βάλουν το κεφάλι στην άμμο βλέποντας πάλι «απόπειρες γεώτρησης» και θα συνεχίσουν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Όσο για την στάση της Γαλλίας, αυτή είναι προς το παρόν ένα ερωτηματικό αλλά δεν φαίνεται να συγκινείται, μάλλον ο πρόεδρος Μακρόν είναι απασχολημένος με τις φωτιές στον Αμαζόνιο...

Yavuz Sondaj gemimiz yeni bir seferde...

Yavuz, sondaj yapacağı Güzelyurt-1 kuyusuna doğru bayrağımızı dalgalandırarak ilerliyor.

Yer altı kaynaklarımızı milletimizin hizmetine sunmak için durmayacağız.

Varsa, mutlaka bulacağız.🇹🇷

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

120 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/