3.10.19

Πρωτοφανές: «Επιτάσσουν» πτέρυγα του Αμαλία Φλέμινγκ μέχρι το 2024 για να βάλουν μέσα αλλοδαπούς

Η νέα αρρώστια: "Μεταναστολαγνεία"! Τα αίτια πρέπει να αναζητηθούν στα παιδικά χρόνια των μεταναστολάγνων αρμοδίων!
Juan 
Όλοι γνωρίζουμε πως η δημόσια υγεία στην Ελλάδα υπολειτουργεί με τους πολίτες να απολαμβάνουν δυσανάλογα κακή δημόσια υγεία σε σχέση με τους φόρους που πληρώνουν, με ελλείψεις σε γιατρούς φάρμακα και κλίνες. 

Πώς θα κάνουμε την κατάσταση χειρότερη; Μα θα συστεγάσουμε ασθενείς και "πρόσφυγες".
Και τα νοσοκομεία της Αθήνας επιστρατεύονται για να στεγάσουν μετανάστες και πρόσφυγες, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά του Αιγαίου και να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανθρώπινες ροές του τελευταίου διαστήματος.
Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση κτηρίων τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκτός των περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, για να υποδεχθούν αιτούντες άσυλο, παραχωρούνται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το σκοπό αυτό και δημόσια κτίρια.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η σημερινή απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση με θέμα, “Παραχώρηση χρήσης, υπό μορφή χρησιδανείου, του κτιριακού συγκροτήματος της πτέρυγας Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ», επί της Λ. Πηγής 6 Μελίσσια, ιδιοκτησίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη”. Σύμφωνα με την απόφαση, το κτίριο παραχωρείται μέχρι τις 31-12-2024 και “η χρήση του κτιρίου προορίζεται για εγκατάσταση ανήλικων μεταναστών και προσφύγων”.
pronews