11.10.19

«Σκούπα»: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ για ναρκωτικά - Σύλληψη 10 Πακιστανών ναρκοδιακινητών στο Μοναστηράκι (βίντεο)

«Σκούπα»: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ για ναρκωτικά - Σύλληψη 10 Πακιστανών ναρκοδιακινητών στο Μοναστηράκι (βίντεο)
Όλα αυτά είναι ημίμετρα.Πρέπει να απαλλαγεί η Ελλάδα από τα ...Πακιστανά που μολύνουν με τη παρουσία τους τη χώρα.Δεν έχουν καμία δικαιολογία να βρίσκονται εδώ. πρέπει να απελαθούν στη πατρίδα τους άμεσα.Το ίδιο πρέπει να γίνει και με όσους δεν είναι πρόσφυγες αλλά  εν δυνάμει άποικοι, σταλμένοι από ύποπτες δήθεν ΜΚΟ για να αλλοιώσουν και να αλώσουν την Ελλάδα.
Juan
Το δόγμα «νόμος και τάξη» που προσπαθεί να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση είναι γνωστό. Στο πλαίσιο αυτού του νέου δόγματος η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί επιχειρήσεις, σε όλη την επικράτεια αλλά έχει εστιάσει την προσοχή της στα άνδρα ανομίας όπως η ΑΣΟΕΕ, τα Εξάρχεια και το Μοναστηράκι  
Στη σύλληψη 10 Πακιστανών προχώρησε η ΕΛΑΣ σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας.
Οι συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικά στη πλατεία Μοναστηρακίου και στην ευρύτερη περιοχή ενώ στον έλεγχο που τους  έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, κινητά τηλέφωνα, laptop καθώς και μαχαίρι στρατιωτικού τύπου.
Οι 10 συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομική επιχείρηση στην οδό Αντωνιάδου, δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για ναρκωτικά.
Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, έχουν εντοπιστεί ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, δυο πιστόλια και άλλα αντικείμενα. 
Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί και εξετάζονται άτομα, που σχετίζονται με τα ευρήματα των ερευνών. 
Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης από τη διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Βίντεο από την επιχείρηση ανάρτησε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με το λακωνικό σχόλιο «Επιτέλους τέλος!»: 

https://www.pronews.gr