9.9.19

Έρχεται η ώρα της Αλήθειας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η αρχή του τέλους των μεγάλων προεκλογικών ψευδών
«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε
» Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπήρξε στόχος ενός πρωτοφανούς λαϊκισμού και προπαγάνδας από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλεισμένη πλήρως από τα ΜΜΕ δεν μπόρεσε να πείσει ότι όλα όσα υποσχότανε η Νέα Δημοκρατία με αιχμή κάποιους δήθεν ακροδεξιούς, ήταν ψέματα και για τον λόγο αυτό κατόρθωσε ένα ολόκληρο σύστημα και όχι μόνο η Νέα Δημοκρατία, να την θέσουν εκτός Βουλής για μόλις 3.700 ψήφους.

Η μάχη ήταν άνιση, αλλά την δώσαμε με αξιοπρέπεια και σε καμία περίπτωση - ας το βγάλουν από το νου τους, δεν πρόκειται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να υποστείλει την Σημαία του και να συνεχίσει να αγωνίζεται για τα Ιδανικά του.
“Ένα μετά το άλλο τα ψέματα αποκαλύπτονται”
Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την άνοδο της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία και ένα μετά το άλλο τα ψέματα τα προεκλογικά αποκαλύπτονται. Αποκαλύπτονται σε όσους έχουν κρίση και λογική βεβαίως και όχι στους εμπαθείς ή σε αυτούς που από ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον ψήφισαν τον Μητσοτάκη. Ενώ είναι όμως η αποτυχία της κυβερνήσεως δεδομένη και μάλιστα σε ζητήματα κρίσιμα, τα οποία αποτέλεσαν και τον πυρήνα του προεκλογικού της λόγου, τα ΜΜΕ προστατεύουν απόλυτα τον Κ. Μητσοτάκη.
Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της Κυριακής της εφημερίδας το “ΒΗΜΑ” (που κατάντησε η δήθεν “δεξιά” να την καλύπτουν πολιτικά εφημερίδες όπως το “ΒΗΜΑ” και τα “ΝΕΑ”), το οποίο γράφει: “Το σχέδιο Μητσοτάκη για γέφυρες με τον γαλλογερμανικό άξονα - Το deal με Μέρκελ και Μακρόν - Πως μέσα σε πενήντα ημέρες κατάφερε να εξασφαλίσει την υποστήριξη των δύο ηγετών - Υποσχέσεις για οικονομία, μεταναστευτικό και δεκαετής συμφωνία για “πράσινο” αναπτυξιακό σχέδιο με αιχμή ενέργεια και ανακύκλωση”.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Μητσοτάκης πήγε σε Γαλλία και Γερμανία για να ζητήσει την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και η απάντηση που πήρε ήταν ένα μεγάλο ΟΧΙ! Πού βλέπουν την υποστήριξη Μέρκελ και Μακρόν στην Ελλάδα; Όσο για τις υποσχέσεις για το μεταναστευτικό, αυτό μόνο σαν πικρή ειρωνεία θα μπορούσε να λεχθεί την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα σε Αιγαίο και Έβρο κυριολεκτικά μία εισβολή! Και βεβαίως δεν υπάρχει ούτε καν σκέψη όλοι αυτοί να πάνε και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, όπως συνέβη στην Ιταλία του Σαλβίνι με μόλις 100 λαθρομετανάστες.
Λαθρομετανάστες - Πρέσπες - Εξάρχεια
Ας επανέλθουμε όμως στα κύρια σημεία του προεκλογικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας, με τον οποίο λεηλάτησε την ψήφο καλών πλην αφελών Ελλήνων και πήρε  την εξουσία. Έλεγαν ότι θα αντιμετωπίσουν την λαθρομετανάστευση και όχι μόνον δεν κάνουν τίποτε, αλλά και όσα δηλώνουν δεν υπάρχει περίπτωση να λύσουν το πρόβλημα. Ψέμα πρώτον.

Έλεγαν ότι είναι εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και ότι όταν έλθουν στην εξουσία θα έχουν τον τρόπο ούτως ώστε αυτή στην ουσία να ακυρωθεί. Ψέμα δεύτερον και μάλιστα σε ένα ζήτημα εθνικό.

Έλεγαν ότι θα επιβάλουν “νόμο και τάξη” και ότι από τις 8 Ιουλίου στα Εξάρχεια δεν θα υπάρχουν πλέον μολότοφ ούτε και άβατο. Και οι μολότοφ συνεχίζουν κανονικά και αυτό είναι το τρίτο ψέμα της κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Μιας κυβερνήσεως που θα δοκιμαστεί σκληρά στον χρόνο και είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει και τότε ασφαλώς όσοι τους ψήφισαν για τους λόγους αυτούς θα αντιληφθούν το μοιραίο τους λάθος και θα καταλάβουν με τρόπο σκληρό ότι εξαπατήθηκαν.

Επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν στην προεκλογική περίοδο να θέσει σαν προτεραιότητα απόλυτη τα ζητήματα τα εθνικά. Δυστυχώς όμως ο λαός αποφάσισε με άλλα κριτήρια.

Άλλο είναι αυτό όμως, το οποίο θα κοστίσει ακριβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καμία Γαλλία και καμία Γερμανία δεν πρόκειται να στηρίξει την Ελληνική οικονομία, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και της οποίας μοιραία θα επιδεινωθεί η κατάστασή της από μία παγκόσμια οικονομική κρίση που έρχεται.

Απέναντι σε όλα αυτά και ζώντας μέσα σε ένα λαό και πάλι προδομένο από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα προεκλογικά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δώσει τον έντιμο αγώνα ενάντια στους πολιτικούς απατεώνες και θα μείνει σταθερή στην πορεία της για μια νέα Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη και εθνικά ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα στην οποία θα κυριαρχεί η αξιοκρατία, για μια Ελλάδα η οποία δεν θα είναι υπόδουλη στους διεθνείς τοκογλύφους, που επιβάλλουν την πολιτική τους και με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή





Press Office Golden Dawn