9.9.19

Τι πίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ; Ενώ ο Ερντογάν απειλεί να στείλει εκατ. αλλοδαπούς στη χώρα ο Δ.Βίτσας λέει ότι δεν είναι απειλή οι μετανάστες!


Την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ότι θα στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες η μετανάστες στην Ευρώπη, ο Δημήτρης Βίτσας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τους παράνομους μετανάστες ως απειλή, υπονοώντας ίσως ότι είναι περίπου και… ευλογία!

«Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το προσφυγικό σαν θέμα ασφάλειας και τους πρόσφυγες σαν απειλή» υποστηρίζει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.
Μάλιστα επιχειρεί να επιστρέψει, με αποτυχημένο τρόπο, την ιδεοληψία που  καταλογίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική των ανοικτών συνόρων και στην έλευση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού αλλοδαπών στη χώρα που ήταν κύρια κυβερνητική πολιτική, λέγοντας:
«Η κατάργηση του δευτέρου βαθμού προσφυγής για τους αιτούντες άσυλο είναι μια ιδεοληψία που παραβιάζει το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες» δηλώνει.
Ο κ. Βίτσας σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ υποστήριξε ότι είναι «ένας ακόμη προεκλογικός λόγος». Για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Είναι φανερό και κοινά αποδεκτό ότι χρειάζεται καλύτερη αντιστοίχηση της δύναμης του κόμματος και των ανθρώπων που το εμπιστεύονται πολιτικά».
pronews