13.9.19

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: «Το ροτβάιλερ ζήλευε το βρέφος - Το άρπαξε & το χτύπαγε σε τοίχους και έπιπλα»


Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά καθώς το κατοικίδιο που είχαν για φύλακα στο σπίτι έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του μόλις δυο μηνών βρέφους.
Την ώρα της τραγωδίας στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Κυκλάδων βρισκόταν μόνο η μητέρα μαζί με με το δύο μηνών κοριτσάκι της και τον Βερόν, τον σκύλο ράτσας ροτβάιλερ της οικογένειας. Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της, όλα αγόρια, τα είχε πάρει νωρίτερα ο πατέρας τους στο σχολείο.
Το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο άτυχο βρέφος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τη μητέρα να καταβάλλει υπερπροσπάθεια για να σώσει το μωράκι της.
Όπως είπε η μητέρα του βρέφους σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς, το ροτβάιλερ κατασπάραξε το κοριτσάκι της, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει:
"Ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα, Το μωρό το είχα αφήσει στο καλαθάκι του στο σαλόνι, ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι.
Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και σε έπιπλα», είπε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου βρέφους στους αστυνομικούς.
Με δύναμη ψυχής, η μητέρα κατάφερε να βγάλει το βρέφος από τα δόντια του σκύλου το βρέφος και, ως νοσηλεύτρια, προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητο και μετέφερε στο Παίδων Πεντέλης το μωράκι της, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.
Το προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρει στη ζωή. Το βρέφος, όμως, ήταν ήδη νεκρό. Επί μισή ώρα οι γιατροί έκαναν ανανήψεις στο μωράκι, αλλά δεν αντιδρούσε.
Η περιγραφή από τον μοναδικό άνθρωπο που είδε τη μητέρα με το μωρό λίγα μόλις λεπτά μετά το περιστατικό συγκλονίζει:
"Κατεβαίνει με το μωρό στο χέρι, τρέχοντας στο αυτοκίνητο, βάζει μπροστά και εξαφανίστηκε."
Η μητέρα του βρέφους και η γιαγιά προσήχθησαν, ενώ η πρώτη συνελήφθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Υποβασταζόμενη από ένα φίλο της και φορώντας ακόμη τις πιτζάμες της, η μητέρα του βρέφους έφυγε από το αστυνομικό τμήμα. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.
Το ροτβάιλερ απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειας από ...φιλοζωική οργάνωση.(!!!)
«Ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι»
Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, η 35χρονη μητέρα έχει άλλα τρία αγοράκια και πάντα ήθελε ένα κοριτσάκι. Μάλιστα προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει, ενώ μετά τη γέννα χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας.
Το ροτβάιλερ ήταν αγριεμένο και ζήλευε
Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, κάτι που οι γονείς του είχαν αντιληφθεί και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.
«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», είπε ένας γείτονας στο Open, ενώ μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».
Σύμφωνα με μαρτυρίες το ροντβάιλερ εκδήλωνε τη ζήλια του απέναντι στο μωρό και για το λόγο αυτό το είχαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος.
"Ζήλευε πολύ το μωρό και το έβγαζε έξω", αναφέρθηκε από οικείους της οικογένειας, ενώ οι γείτονες είπαν πως άκουγαν μέρα και νύχτα το σκυλί να γαβγίζει άγρια στο μπαλκόνι.
Οι γείτονες ανέφεραν πως το σκυλί δεν το έβγαζαν συχνά για βόλτα και όταν το έκαναν, αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά. Ειδικοί θα εξετάσουν ωστόσο το ροτβάιλερ στο Κορωπί και θα αποφασίσουν αν μπορεί να ...δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ή όχι λόγω επιθετικής συμπεριφοράς.
{(Ακόμα... σκέφτονται τι να το κάνουν !!! Τελικά η υπερβολική ζωοφιλία ειδικά για τη συγκεκριμένη ράτσα- όπως και κάθε υπερβολή- καταντά  ηλιθιότητα και είναι απορίας άξιον πως οι γονείς, μετά από όσα έχουν γίνει με αυτή τη "σατανόπληκτη" ράτσα σκύλων, διακινδυνεύουν τόσο τη ζωή των παιδιών τους όσο και τη δική τους συζώντας με αυτά!!! ) }
Τα αδέρφια του μωρού δεν ξέρουν τίποτα
Το μωρό αυτό ήταν το τέταρτο της οικογένειας, που έχει άλλα τρία αγόρια, τα οποία ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα. Προς το παρόν, τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.
«Οχτώ σκυλιά κατασπάραξαν ένα πεντάχρονο αγόρι»
Πριν από σχεδόν τριάμισι χρόνια , μια αγέλη ροτβαιλερ κατασπάραξαν ένα πεντάχρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Ήταν ανήμερα του Πάσχα όταν η Αγάπη Κόμη, η μητέρα του 5χρονου Στάθη είδε οχτώ σκύλους ροτβαιλερ να κατασπαράζουν το αγοράκι της.
Ο μικρός Στάθης έπαιζε στην αυλή , όταν κάποια στιγμή η αγέλη του επιτέθηκε. Ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος παιδιού από επίθεση σκύλου στην Ελλάδα.

pronews