1.9.19

Χάρτη-σοκ εμφάνισε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τουρκικά» όλα τα νησιά του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού!

Επίσημος χάρτης με το μισό Αιγαίο (το σύνολο της θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού) στην κυριαρχία της Τουρκίας, αναρτήθηκε σε όλες τις πολεμικές σχολές της Τουρκίας, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και πλέον θα δίνει την «φιλοσοφία» της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας που πρέπει να εμπεδώνουν οι Τούρκοι αξιωματικοί.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν φωτογραφήθηκε μπροστά στον συγκεκριμένο χάρτη (φωτό) ενώ υπέγραφε στο βιβλίο επισκεπτών της Σχολής Αξιωματικών του τουρκικού Ναυτικού (Deniz Harp Okulu), της αντίστοιχης Σχολής Δοκίμων του ΠΝ.
Για όποιον έχει αμφιβολία για το τι έρχεται και το τι στοχεύει η Τουρκία.
Και μπορεί ο χάρτης να μην δημοσιοποιείται για πρώτη φορά, αλλά είναι η πρώτη φορά που αναρτάται σε στρατιωτική σχολή και «περνάει» την φιλοσοφία ότι η έκταση ανατολικά του 25ου Μεσυμβρινού με όλα τα νησιά μέσα και πάνω από 370.000 ελληνικό πληθυσμό σε νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα, είναι τουρκικής κυριαρχίας. 
Δηλαδή από την Σαμοθράκη μέχρι το σύμπλεγμα της Μεγίστης, όλα τα νησιά είναι τουρκικής κυριαρχίας!
Αρα ο στόχος είναι η «απελευθέρωσή» των νησιών και η αποκατάσταση της τουρκικής κυριαρχίας! Ερχεται θύελλα...
Θα απαντήσει κάποιος από το Μαξίμου ή από το υπουργείο Εξωτερικών στον Ρ.Τ. Ερντογάν και την αδιανόητη αντίληψη της Αγκυρας που παραβιάζει χονδροειδώς όλες τις διεθνείς συνθήκες;

pronews