9.8.19

Αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα στον Καραβόμυλο σκοτώνοντας το ένα! (upd) (φωτό)



Πέθανε τελικά το σοβαρά 14χρονο τραυματισμένο αγόρι, από θαύμα γλίτωσαν ο δίδυμος αδελφός του και ένας φίλος του.
Λίγο πριν τις 10:00’ αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε ποδήλατα τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγες στιγμές αργότερα κατέληξε όπως αναφέρει το lamiareport.gr


Η παρέα με τα ποδήλατα κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβομύλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη, όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε πάνω τους.


Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό παιδιού στον δρόμο Αχινού - Καραβομύλου στο ύψος του Γκλαντζούνη.


Τρία 15χρονα παιδιά, σύμφωνα με το lamiareport.gr, βρίσκονταν στο σημείο με τα ποδήλατά τους. Αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός και κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, φαίνεται ότι τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.


Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη φίλος τους. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν το δρόμο, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο Λαμίας.


pronews