1.8.19

Sabah: «Το 2019 θα γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας - Το είπε ο Νοστράδαμος»


Ποτέ ο τουρκικός Τύπος δεν δημοσιεύει κάτι που να αφορά τα ελληνοτουρκικά χωρίς να ακολουθάει την γραμμή των αποφάσεων του τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και έτσι η τουρκική εφημερίδα Sabah δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της άρθρο που λέει ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας το 2019, ενώ για την ίδια χρονιά είχε προφητεύσει και μεγάλο, θανατηφόρο σεισμό στην Τουρκία.


Δεν προσδιορίζεται εάν ο πόλεμος θα γίνει μετά ή πριν τον σεισμό.

Το άρθρο είναι μέρος της γενικότερης προετοιμασίας της τουρκικής κοινής γνώμης για μια πιθανή ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα με αφορμή την Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα την διεκδίκηση από την Άγκυρα περιοχών που ανήκουν στην κυπριακή και στην ελληνική ΑΟΖ γύρω από το Καστελόριζο.

Συγκεκριμένα, από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα, που δεν κατονομάζεται, θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (σ.σ. Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία και το περίφημο Ξανθό Γένος) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό, οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τη μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.

pronews