20.8.19

Φωτιά στο δάσος Χαϊδαρίου: Κλειστοί οι δρόμοι στην περιοχή - Ενισχύει δυνάμεις η Πυροσβεστική (φωτό)

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δάσος Χαϊδαρίου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ δεν απειλούνται άμεσα κατοικίες.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι στο δάσος Χαϊδαρίου, στην Αθήνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε πίσω από το γήπεδο της τοπικής ομάδας του «Α.Ο. Χαϊδαρίου».

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αποτελούμενες από 32 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από αέρος συνδράμει ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.
Εν συνεχεία η Πυροσβεστική αύξησε τις δυνάμεις της στην περιοχή.
«Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες».
Κλειστοί δρόμοι στην περιοχή
Αυτή την ώρα είναι κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου από Παπανδρέου και Κωστή Παλαμά από Σωκράτους.
Επίσης, πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές.σε δασική έκταση πλησίον του γηπέδου Χαϊδαρίου, στο Χαϊδάρι Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 32 με 10 οχήματα & 1 Ε/Π. Αναλυτικά οι δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 12 με 6 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. & μια ομάδα πεζοπόρου με 7
Ενισχύονται οι δυνάμεις στο Χαϊδάρι Αττικής. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί : 44 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα από το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

 pronews