29.8.19

Aλλοδαποί πολιορκούν τον σταθμό Λαρίσης - Συμπλοκές με πολίτες - Εχουν διακοπεί τα δρομολόγια (upd, φωτό, βίντεο)

Δεν πρέπει να υπάρξουν "διαπραγματεύσεις" γιατί δημιουργείται "προηγούμενο".Πρέπει να παταχθούν αμείλικτα και παραδειγματικά  οι παρείσακτοι και να γίνουν μαζικές συλλήψεις και απελάσεις.
Juan
Κλειστή παραμένει η σιδηροδρομική γραμμή από τον σταθμό Αθηνών προς Χαλκίδα με την κατάσταση να μυρίζει "μπαρούτι". Αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί στον Σταθμό Λαρίσης και θέλουν να ταξιδέψουν αλλά δεν μπορούν, ήρθαν στα χέρια με τους αλλοδαπούς.

Στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα διαπραγματεύσεις των αρχών με τους αλλοδαπούς, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να αποκατασταθεί η κίνηση στις γραμμές.

Δεκάδες αλλοδαποί πολιορκούν εδώ και λίγη ώρα τον Σταθμό Λαρίσης διακόπτοντας την κυκλοφορία δρομολογίων του προαστιακού.
Πολλοί από τους αλλοδαπούς έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου και εμποδίζουν τους πολίτες να επιβιβαστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα ελεγκτές είχαν αναγκάσει τους 100 αλλοδαπούς να κατέβουν από τον συρμό που είχαν επιβιβαστεί επειδή δεν διέθεταν εισιτήρια.
Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από τον Σταθμό Λαρίσης από 3.30 περίπου το μεσημέρι.
Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως "ακινητοποιημένος στον Σταθμό Λαρίσης παραμένει ο συρμός του Προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Χαλκίδα καθώς εμποδίζεται η αναχώρησή του από περίπου 50 αλλοδαπούς. Η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 14:50".



Right now in Larissa station in Athens
Police to : go out you are illegal!
Refugees have to leave train .
همین الان رفتار پلیس با های داخل قطار به سمت کمپ مالاگاسا: گم شو بیرون شما غیرقانونی هستی!
با باتوم و خشونت پناهنده ها را از قطار بیرون کردند.
88 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό