6.8.19

Ικαρία: Βρέθηκε αίμα της 35χρονης αστροφυσικού στο κρεβάτι

Ανατροπή στις έρευνες για την ανεύρεση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία φέρνει ο εντοπισμός κηλίδων αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κρεβάτι του δωματίου όπου διέμενε η 35χρονη Αγγλίδαμαζί με τον 38χρονο, Κύπριο σύντροφό της εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες προέρχονται από ρινορραγία και αναμένεται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση DNA.

Για δεύτερο 24ωρο άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού επιχειρούν για τον εντοπισμό της Αγγλίδας τουρίστριας με τη συνδρομή σκαφών του λιμενικού, ελικοπτέρου αλλά και drone.
Ικαρία: Αυτή είναι η 34χρονη Βρετανή αστροφυσικός που αγνοείται (pics)
Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της 35χρονης και μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων, μέχρι να χαθούν τα ίχνη της.
Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην επιχείρηση «χτενίζουν» τους δρόμους του νησιού χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της αγνοούμενης προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν μάρτυρες οι οποίοι είδαν τη νεαρή γυναίκα όταν βγήκε για τρέξιμο στην περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Κήρυκο και τον Φάρο.
agglida-astrofysiko.jpg
Υπενθυμίζεται πως η Αγγλίδα αστροφυσικός γύρω στις 10 χθες το πρωί βγήκε για τζόκινγκ στην περιοχή Κεραμέ και μίλησε με τον 38χρονο σύντροφό της στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τον πως θα επιστρέψει άμεσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Οι ωρες περνούσαν και το κινητό της 35χρονης ηταν κλειστό με αποτέλεσμα ο Κύπριος σύντροφός της να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του νησιού λίγο μετα τις 12.
Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Ικαρία από τις 3 Αυγούστου και σήμερα το απόγευμα θα επέστρεφε στην Κύπρο, μέσω Αθήνας, κάτι που εξετάζουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι οποίοι διεξάγουν την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της 35χρονης αστροφυσικού.
Ικαρία: Βρέθηκε αίμα της 35χρονης αστροφυσικού στο κρεβάτι
Facebook
ethnos.gr