28.8.19

Ρομά πυρπόλησαν 25 αυτοκίνητα στην Περαία - Δήμαρχος: «Να τους διώξουν - Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους»

Οι ...Ρομά (και αηδίες) καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα.Σ αυτή τη γλώσσα πρέπει να τους "μιλήσει" το κράτος.Ο  επαναχαρακτηρισμός τους ώς "ακαθορίστου  υπηκοότητας" , θα τους συνετίσει, θα τους αφαιρέσει έτσι το δικαίωμα ψήφου και θα γίνει αυτόματη διακοπή κάθε προνομίου και  επιδόματος  και ώστε να μην είναι πλέον όργανα  διαφόρων πολιτικών κομμάτων  και θα παύσουν να ζουν παρασιτικά προς το κοινωνικό σύνολο. 
Juan
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 25 αυτοκίνητα έκαψαν "Ρομά" στην στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και του Δημάρχου για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί.

Πιο αναλυτικά, μήνυση υποβάλλει ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας όπου βρίσκεται καταυλισμός των Ρομά.
Οπως καταγγέλλει, κατά το χθεσινό συμβάν περισσότερα από 25 αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα.
Ωστόσο, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για τακτική των Ρομά στην περιοχή, οι οποίοι καίνε τα οχήματα, αφού πρώτα τα έχουν «γδύσει» ώστε να επωφεληθούν οικονομικά από την πώλησή τους.
«Δεν συμμαζεύεται με τίποτα η κατάσταση. Είναι κακοποιά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτοψία που διενεργήσαμε, έχουν αυξηθεί το τελευταίο δίμηνο.
»Στην πλειοψηφία τους είναι κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία «γδύνουν» για ανταλλακτικά. Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους.
Η εικόνα αυτή δεν τιμά την περιοχή της Θεσσαλονίκης» δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Τσαμασλής.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.
«Πρέπει ο εισαγγελέας σε συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και την εξουσιοδότηση του δήμου να δώσουν εντολή στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και να τους αποβάλουν με εξώδικο από την περιοχή» σημείωσε.

https://www.pronews.gr