10.8.19

Λαμία: «Δεν είχα πιει» λέει ο οδηγός που παρέσυρε τον 14χρονο Μάριο


Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία για τον θάνατο του Μάριου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας, υποστήριξε ότι δεν είδε τα παιδιά με τα ποδήλατά τους.

Ο 44χρονος οδηγός, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 14χρονου Μάριου, καθώς ο γιατρός πατέρας του ήταν από τους πρώτους που έσπευσε επί τόπου προσπαθώντας να κρατήσει στη ζωή τον γιο του, ενώ η μητέρα του εφημέρευε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε το παιδί.

Η τρελή πορεία του 44χρονου οδηγού

Μετά από στροφή ο οδηγός έκανε προσπέραση στο πρώτο ποδήλατο και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με το ποδήλατο που οδηγούσε ο 14χρονος Μάριος. Η τρελή πορεία του 44χρονου όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε και με το τρίτο ποδήλατο, τραυματίζοντας ελαφρά ένα παιδί.

Όλη η Φθιώτιδα έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ οι φίλοι του είναι σε κατάσταση σοκ. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως συμβαίνουν συχνά ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς υπάρχει ελλιπής φωτισμός, ο δρόμος είναι στενός και οι οδηγοί οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα.

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:


Τα συλλυπητήρια του Ιατρικού Συλλόγου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για τον χαμό του 14χρονου Μάριου Λέτσου.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδος εκφράζει την οδύνη του για τον απροσδόκητο και αναίτιο χαμό του 14 χρονου Μάριου Λέτσου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας χθες Πέμπτη 08-08-2019 τόσο πρόωρα βυθίζοντας την οικογένειά του αλλά κα όλους μας σε βαθύτατη θλίψη.

Το σύνολο του Ιατρικού κόσμου του Νομού μας αδυνατώντας ακόμα να πιστέψει το τραγικό αυτό γεγονός εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγαπημένους φίλους και συναδέλφους Λέγγα Όλγα και Λέτσο Σωτήριο για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές η σκέψη και οι προσευχές όλων μας θα είναι κοντά τους».

Η δήλωση συμπαράστασης της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Σεβόμενοι το πόνο και την θλίψη της οικογένειας, νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στους Γονείς και Ιατρούς του Νοσοκομείου μας, τον πατέρα κύριο Σωτήριο Λέτσο - Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων περιστατικών και στην Μητέρα κυρία Όλγα Λέγγα - Επιμελήτρια Α΄ Ιατρικής Βιοπαθολογίας, για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του τέκνου τους, Μάριου Λέτσου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και συγγενείς.

Όλοι μας συμπάσχουμε μαζί σας».

https://www.ethnos.gr