31.8.19

Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: Νεκρό 14χρονο κορίτσι - Εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι λούνα παρκ (upd)


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αλμυρού, καθώς, λίγη ώρα πριν από τη λήξη του τοπικού παζαριού, τραυματίστηκε θανάσιμα από παιχνίδι μία 14χρονη, που κατάγεται από την περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, η 14χρονη είχε ανέβει σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το λεγόμενο «χαλί» και, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος.
Μάλιστα, το παιδί σφηνώθηκε σε άλλο παιχνίδι που βρισκόταν στο έδαφος. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την 14χρονη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τα άκρα.
Αρχικά, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, το κορίτσι έχασε τη μάχη για τη ζωή. 
Τη στιγμή του δυστυχήματος το παζάρι ήταν γεμάτο κόσμο, ενώ οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.
Στο λούνα παρκ εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές και αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών.
 Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ.
Σημειώνεται ότι το 2014 ένας 13χρονος είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα με φουσκωτό παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Ελληνικό. 
Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο λούνα παρκ
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της μία 14χρονη.
Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet. Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που διασκέδαζε.
Το σημείο που κατέληξε η 14χρονη 

pronews,gr