4.8.19

Τρόμος στην Αγία Βαρβάρα: Θύμα ληστών έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα - Ο ένας δράστης ήταν μόλις 13 ετών



Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα λίγες ώρες μετά τον σεισμό 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική. Οι κακοποιοί άρπαξαν τα λιγοστά κοσμήματα που είχε η 84χρονη και την τραυμάτισαν σοβαρά.

Οι δράστες προφασιζόμενοι ότι έψαχναν κάποια διεύθυνση εμφανίστηκαν με αυτοκίνητο στη γειτονιά της.




«Οι κυρίες ήταν έξω, η μητέρα μου, με τη θείες μου στη γειτονιά και καθόντουσαν γιατί φοβόντουσαν μετά από τον σεισμό. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού και ζήτησαν μία διεύθυνση. Η μητέρα μου τότε σηκώθηκε για να τους εξυπηρετήσει.

Την ώρα λοιπόν που τους έλεγε για την περιοχή που βρίσκονται πετάχτηκε έξω ο συνοδηγός και την αρπάζει από το στήθος. Το αμάξι σπήνιαρε για να φύγει» περιγράφει ο γιος της.

Οι δράστες προκάλεσαν ανεπανόρθωτες βλάβες στο σώμα της ηλικιωμένης.


«Όπως την κράτησε μαζί με τα χρυσαφικά της, δεν την άφησε αμέσως και το αμάξι σπήνιαρε με αποτέλεσμα η μητέρα μου να συρθεί στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω, να σπάσει τον ώμο της, χτύπησε στο πόδι της που είχε κάνει χειρουργείο και έκανε αιμάτωμα. Παράλληλα από το τράνταγμα δημιουργήθηκε αιμάτωμα στο νεφρό» συμπλήρωσε.

Η Αστυνομία μετά από λίγες μέρες κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει. Μάλιστα ο ένας είναι 13 ετών.

_________________________________
pronews

Αμφιβάλλει κανείς ότι επρόκειτο για οικογενειακή συμμορία αι-γύφτιων;
Γιατί κρύβει τη "φυλή " τους η αστυνομία; Για να μη τους ...εκθέσει;
Juan