27.7.19

ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!



Συμμορίες οπλισμένων με ρόπαλα και μαχαίρια Αφγανών  και Πακιστανών συγκρούονται  τακτικά μεταξύ τους με σοβαρούς τραυματισμούς και από τις δύο πλευρές. Πρόσφατα υπήρξε και σύγκρουση Πακιστανών με Κινέζους!
 Η Αστυνομία περιορίζεται στο να έρχεται ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ  χωρίς να προβαίνει σε συλλήψειςκαι έχει αφήσει τη περιοχή στο έλεος των  λαθρομεταναστών, που τρομοκρατούν τους διερχομένους, βρωμίζουν  και γεμίζουν τη περιοχή  με σκουπίδια, ξαπλώνουν κατά εκατοντάδες, σαν τα σκυλιά κάτω στα πεζοδρόμια, μερικοί μαστουρωμένοι, άλλοι φωνασκούν, τσακώνονται μεταξύ τους και προκαλούν συνεχή διατάραξη της τάξεως, ηχορύπανση καθώς  και διατάραξη της της κοινής ησυχίας!



 Χθες, το βράδυ κατά τις 10,3ο' - όπως αναφέρεται και σε άλλο δημοσίευμά μας, για άλλη μια φορά συγκρούστηκαν μεταξύ τους οπλισμένοι με ρόπαλα που έκοψαν από κλαδιά δέντρων της περιοχής, έσπασαν τζαμαρίες σε Πακιστανικό  δήθεν Μini-Market- βιτρίνα (κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών που από εκεί - μετά από διαμονή και σίτιση μερικών ημερών, προωθούνται σε άλλες περιοχές (ούτε αυτό το γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ!!!) κατά εκατοντάδες! Παράδειγμα ασυδοσίας και ελλείψεως ελέγχων αποτελεί η λειτουργία Πακιστανικού  κουρείου χωρίς άδεια και δίπλα του η λειτουργία Πακιστανικού  γραφείου εξαγωγής συναλλάγματος, με ταμπέλα!!!
  Ελπίζουμε η νέα Διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη να επαναφέρει τη τάξη στη περιοχή, διότι η προηγούμενη καίτοι είχε ενημερωθεί  σχετικά, εποιήτο τη νήσσαν, πειθόμενη προφανώς στις εντολές του καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η κρίσιμη περιοχή ευρίσκεται μεταξύ των αριθμ. 87-89 της οδού Μοναστηρίου.
  H συνεχής αστυνομική παρουσία κρίνεται απαραίτητη αν ληφθεί υπ 'όψιν ότι βρίσκεται εμπρός από την κύρια πύλη εισόδου της Θεσσαλονίκης, το Ν. Σιδηροδρομικό  Σταθμό.

Α. Αλεξανδρής