23.7.19

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ!!!




Γράφει ο συνεργάτης μας, Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής


Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!





Ως Έλληνας και ως Ορθόδοξος Χριστιανός, πάνω από όλα (και απ' αυτή την Οικονομική μου ευμάρεια), βάζω ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!.
Έτσι,για το σημερινό Πρωθυπουργό μας,κ. Μητσοτάκη, που ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ το άρθρο 3 του Συντάγματος και Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ θα παραμένει ΟΡΘΟΔΟΞΗ (παρότι στο παρελθόν στον κ. Μητσοτάκη, είχα ασκήσει αυστηρή κριτική και παρότι η Πολιτική παράταξη της καρδιάς μου είναι και θα είναι η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-Συνεχιστών της Πολιτικής του Ι. Καποδίστρια), έσπευσα και επικρότησα αυτή τη σημαντική Πολιτική ενέργεια του Πρωθυπουργού μας!!!.

Γιατί νομίζω ότι, ένας Έλληνας που αγαπάει και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, δεν πρέπει να έχει κομματικές παρωπίδες και τα θετικά του Πολιτικού αντιπάλου του, (που είναι για το καλό της Ορθόδοξης Ελλάδας μας), πρέπει να τα επικροτεί!!!


Υ.Γ
Περιμένω και από τους Φίλους μου Ρωμιούς (που δεν είναι λίγοι) και ιδιαιτέρως από τους επώνυμους Φίλους μου Ρωμιούς, να τοποθετηθούν δημόσια, για αυτήν την αναπάντεχη Πολιτική ενέργεια του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, που κράτησε όρθια, την Ορθόδοξη Ελλάδα μας!!!