28.7.19

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μερικές από τις "δραστηριότητες" των ΛΑΘΡΟ-ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΩΝ!


Συνελήφθησαν έπειτα από την άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες χθες (27-07-2019) στο κέντρο της πόλης, τέσσερις (4) αλλοδαποί ηλικίας 19, 25, 25 και 30 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν από την κατοχή ηλικιωμένου το κινητό του τηλέφωνο

Κατά τον εντοπισμό τους οι παραπάνω δε συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν*, ενώ στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, καθώς και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν τρία (3) σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαίρεσαν δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου.


  Συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» πρωινές ώρες χθες (27-07-2019) στο κέντρο της πόλης (ευρύτερη περιοχή Α.Π.Θ.), 27χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης βάρους (46,98) γραμμαρίων. 

-  

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (27-07-2019) στο κέντρο της πόλης, 34χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν (60) πακέτα τσιγάρα και (5) συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
___________________________
Κατά τη διάρκεια της αντιστάσεως, θα πρέπει να "πείθονται" αναλόγως ώστε να μην διανοηθούν άλλη φορά να προβάλουν αντίσταση...
Juan