26.7.19

«Σικάγο» η Μύκονος: Ενέδρα θανάτου με ριπές όπλων κατά Αλβανού με «παρελθόν»

Σε «Σικάγο»  έχει μετατραπεί η Μύκονος με τις ενέδρες θανάτου και την αναταλλαγή πυροβολισμών να έχουν γίνει συχνά φαινόμενα.
Τρόμος και σφαίρες με έναν τραυματία, άγριο ξημέρωμα στη Μύκονο. Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι πιστολέρο σε Αλβανό, υπάλληλος μεταφορικές εταιρείας. Δεκαπέντε λεπτά μετά τις έξι και ενώ το θύμα εκινείτο με το αυτοκίνητό του στη θέση Βόθωνας, άγνωστοι που επέβαιναν σε σκούτερ τον πλησίασαν και τον «γάζωσαν».

Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρει διαμπερές τραύμα, μετεφέρθη στο κέντρο υγείας του νησιού των ανέμων. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλβανός είναι παλιός γνώρισμος των Αρχών, καθώς το 2013 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη φυλακή, απ' όπου βγήκε το 2015 και επέστρεψε στη Μύκονο.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν στο παρελθόν του, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ανοικτούς λογαριασμούς είχε και ποιοι ήταν αυτοί που θέλησαν να του κλείσουν με σφαίρες το στόμα.
Αν κάποιος δει με προσοχή τα αστυνομικά δελτία της Μυκόνου θα δει ότι το νησί  έχει επαυξημένη εγκληματική δραστηριότητα δυσανάλογη για το μέγεθος και τον πληθυσμό του που εξηγείται όμως από την απίστευτη ποσότητα χρήματος η οποία διακινείται στον κατά πολλούς (και έτσι είναι) μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό του πλανήτη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο το 2018 εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες στο νησί της Μυκόνου.
Εξαρθρώθηκε, από το Α.Τ. Μυκόνου, σπείρα Αλβανών που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και κατοικίες στη Μύκονο.
 Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη και συνθετικά ναρκωτικά σε Αθήνα και Μύκονο.
Το 2017 πάλι  εξαρθρώθηκε στη Μύκονο οργανωμένη «σπείρα» που αφαιρούσε επώνυμα πολυτελή ρολόγια και  εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών (κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης) 
Επίσης εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της ίδιας Διεύθυνσης, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών (κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης) 
pronews