12.6.19

Η πολλή διαφάνεια... βλάπτει: «Στη φόρα» η διαθεσιμότητα των υποβρυχίων Τype 214 σε άσχετη τροπολογία!

Η πολλή διαφάνεια... βλάπτει: «Στη φόρα» η διαθεσιμότητα των υποβρυχίων Τype 214 σε άσχετη τροπολογία!
«Φόρα παρτίδα» η επιχειρησιακή κατάσταση των πιο σύγχρονων υποβρυχίων του ΠΝ, αποτυπώνεται σε άσχετη τροπολογία σχεδίου νόμου σε επίσημο έγγραφο της Βουλής.
Όποιος διαβάσει το έγγραφο, (τροπολογία 2252/213 7.6.2019), το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αποκτά αμέσως πλήρη εικόνα για την επιχειρησιακή κατάσταση των πιο κρίσιμων υποβρυχίων του ΠΝ, από πλευράς τεχνολογίας και επιχειρησιακής κατάστασης.
Με λίγα λόγια, οι συντάκτες του εγγράφου ουδεμία σχέση έχουν με την αμυντική πραγματικότητα προχωρώντας στη δημοσιοποίησή του, αγνοώντας  ότι ορισμένα πράγματα είναι απόρρητα και έτσι επιβάλλεται να παραμείνουν.
______________________________
Τσοπαναραίοι και αιγοποιμένες, άκαπνοι, αστράτευτοι και άσχετοι, ευγενέστατα σας καλώ να κλείσετε το στόμα σας, σε ότι αφορά τις ένοπλες δυνάμεις, τη διαθεσιμότητα και τις κινήσεις των. Μας αρκούν οι ενσυνείδητοι προδότες δεν χρειαζόμαστε και αφελείς .  Juan
_____________________________
Σε αυτό διαβάζουμε ότι τα τρία υποβρύχια του ΠΝ Τype 214 δεν βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή κατάσταση, αλλά αυτή θα έρθει σε τρεις μήνες από τώρα, ακόμη ότι γίνονται εργασίες για την ολοκλήρωση των υποβρύχια εκτοξεύομενων Harpoon, εργασιών τροποποίησης στους ιστούς των υποβρυχίων, τα κόστη και άλλες απόρρητες πληροφορίες, που είναι διαθέσιμες στον οποιοδήποτε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου!
Μαζευτείτε  λίγο. Βλέπουν και οι «άλλοι».

pronews