23.6.19

Θρίαμβος Ιμάμογλου και χαστούκι για Ερντογάν - Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην Αν. Μεσόγειο! Πηγή:


Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης και νικητής της πρώτης ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη εξασφαλίζει για δεύτερη φορά την νίκη στην σημερινή επαναληπτική ψηφοφορία με το 53,6% των ψήφων, μετά την καταμέτρηση του 94,5% των ψήφων (CNN TURK)

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ταγίπ Ερντογάν, ηττάται για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία με ποσοστό 45,4%.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γιλντιρίμ ανέφερε πως «προηγείται ο Εκρέμ Ιμάμογλου, τον συγχαίρω», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του, σημειώνοντας ότι οι σημερινές εκλογές δείχνουν το πόσο καλά λειτουργεί το δημοκρατικό πολίτευμα. Την ίδια στιγμή ευχήθηκε καλό έργο στον κ. Ιμάμογλου και ότι το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι θετικό για την Πόλη.

[iEpikaira: Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην Αν. Μεσόγειο. Αν δεν πείσει με τις κινήσεις του εκεί τους ψηφοφόρους του ο Ερντογάν (και ειδικά τους Γκρίζους Λύκους του Μπαχτσελί που έχει συμμαχήσει στην κυβέρνηση), ξέρει ότι παίζει το κεφάλι του! Περισσότερα:


Πηγή: sigmalive.com

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com