11.6.19

Τα λυσσασμένα σκυλιά ξαναχτύπησαν.Λαμία: Ρομά άρπαξαν ηλικιωμένη από τα μαλλιά για μια αλυσίδα!!!

Λαμία: Ρομά άρπαξαν ηλικιωμένη από τα μαλλιά για μια αλυσίδα
Ένα τρομερό περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα (10/06) στο κέντρο της Λαμίας με πρωταγωνίστριες δύο νεαρές "Ρομά", οι οποίες με βαναυσότητα επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη με σκοπό τη ληστεία.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες, ηλικίας 19 και 22 ετών άρπαξαν την άτυχη 89χρονη από τα μαλλιά, την έριξαν στο έδαφος και εν συνεχεία της απέσπασαν μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.
Το χρονικό της ληστείας
Όλα άρχισαν όταν η 89χρονη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Λαμία και είδε μπροστά της, τις δύο νεαρές. Εκείνες όπως προαναφέρθηκε την άρπαξαν με τη βία και αφού την λήστεψαν τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport η ηλικιωμένη παρά το σοκ κατάφερε να κάνει άμεσα αυτό που έπρεπε. Σήκωσε το τηλέφωνο και ενημέρωσε τις Αρχές για το περιστατικό περιγράφοντας παράλληλα τις δύο γυναίκες και έτσι άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Στιγμές αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις δυο γυναίκες και τις οδήγησαν στο Α.Τ της περιοχής όπου αναγνωρίστηκαν από την 89χρονη. Εντός της ημέρας οι δύο γυναίκες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
pronews
pronews