16.6.19

Τὸ σιγᾶν κρεῖττόν ἐστι τοῦ λαλεῖν. Δεν χρειάζεται να ξέρουν...


Αποτέλεσμα εικόνας για σιωπή

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι εξαιρετική, κατά  τα άλλα, ιστοσελίδα προέβη σε δημοσίευση  στρατιωτικών κινήσεων, μη κατανοούσα προφανώς ότι -άθελά της- ίσως 'εδινε  έτσι πληροφορίες και "όπλα" στον εχθρό!
 Αυτό που συνέβη την εποχή των Ιμίων, που ανταποκριτές έδιναν στα ΜΜΕ πληροφορίες και βίντεο που έδειχναν ποια και πόσα πλοία απέπλεαν από το ναύσταθμο, ΔΕΝ πρέπει να επαναληφθεί. Τις πληροφορίες αυτές έπαιρναν "στο πιάτο " οι Τούρκοι και τις αξιοποιούσαν αναλόγως...

 Συνεπώς, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ που να έχει σχέση με κινήσεις Ελληνικών δυνάμεων καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία που θα ήταν χρήσιμη στον εχθρό.

  Οι ανακοινώσεις κινήσεων κ.λ.π. πρέπει να είναι αυτές που θα δίνει το ΥΠΕΘΑ και κανένας άλλος, διαφορετικά δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα από τους συνεργάτες του εχθρού, και εχθρός είναι ο Τούρκος που διπλωματική αδεία εξωραΐζεται σε... " φίλος και σύμμαχος"  κ.λ.π.  φαιδρά  στην κοινή λογική.

  Συνεπώς καλούμε όλες τις φιλικές  Ελληνικές ιστοσελίδες  να μη δημοσιεύουν κάτι σχετικό με τα προαναφερόμενα. Πρώτα η Ελλάδα και μετά η αύξηση του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδος.

Efenpress

ΥΓ
Ακόμα και εμείς, στιγμιαία και με  (;) ερωτηματικό αναρτήσαμε μερος της είδησης, αλλά ευτυχώς έγινε αμέσως αντιληπτό και η διαγραφή της έγινε άμεσα. Προσοχή λοιπόν από όλους μας.