17.5.19

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει τελεσίγραφο για τις αλλαγές στο Open


Του Μανώλη Κομνηνού

Η ενημερωτική διαχείριση των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους δυο βαθμούς Αυτοδιοίκησης, στα τέλη Μαϊου και στις αρχές Ιουνίου, είναι το ορόσημο που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης, ως… τελεσίγραφο, για να κάνει το επόμενο βήμα στο Open.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο ομογενής επιχειρηματίας περιμένει να δει πώς θα κινηθεί το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού στην πάντα απαιτητική και δύσκολη εκλογική συγκυρία, και το κατά πόσο θα ενισχύσει το παρεμβατικό αποτύπωμά του, ενόψει και των βουλευτικών εκλογών που ακολουθούν το φθινόπωρο.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα φέρει η δουλειά των επιτελικών στελεχών στα οποία εμπιστεύτηκε ο Ιβάν Σαββίδης την επένδυσή του, θα αποφασίσει και για το πόσο βαθιές, μεγάλες και θυελλώδεις θα είναι οι αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα, εντός του καλοκαιριού.
Ώστε να είναι το Open απολύτως έτοιμο για τη μεγάλη πολιτική μάχη του φθινοπώρου, και να εξελιχθεί σε ένα κανάλι με άμεση και ουσιαστική παρέμβαση στη διαμόρφωση των εξελίξεων, όπως εξαρχής το είχε οραματιστεί ο ίδιος.
http://ysterografa.gr/