22.5.19

Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή για τις ευρωεκλογές: Τι θα πει στο μήνυμά του

Tι να το κάνουμε το μήνυμα κ. Καραμανλή; Ή ανάλαβε εσύ την αρχηγεία της ΝΔ ή βάλτε τον κ. Τζιτζικώστα. Δεν βλέπετε ότι  ο κ. Μητσοτάκης "δεν τραβάει" και υπάρχει κίνδυνος να παραμείνουμε στο ίδιο κομουνιστικό καθεστώς; Επιτρέπεται μετά από όλα τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ η διαφορά να είναι μερικές μονάδες με τη ΝΔ; Μέχρι τις βουλευτικές εκλογές το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξηθεί και άλλο! Τι περιμένετε;
Juan
Ο πρώην πρωθυπουργός προσερχόμενος στη συγκέντρωση της ΝΔ στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης θα κάνει δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο Κώστας Καραμανλής θα στείλει μήνυμα συστράτευσης και θα ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν την κεντροδεξιά παράταξη. Θα τονίσει πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές με ορίζοντα τετραετίας. Τέλος θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της ΝΔ με επίκεντρο την κοινωνική συνοχή.
Ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει δημόσια δήλωση και στο Συνέδριο της ΝΔ, τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά η σημερινή παρέμβαση του θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού έρχεται λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.
pronews