6.5.19

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!!!


Γράφει : ο συνεργάτης μας
Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Ήλθε η ώρα να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις μας!!!
Τα συνθήματα, που πρέπει να επικρατήσουν στις προσεχείς
Βουλευτικές εκλογές να είναι τα κάτωθι :
1) ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ (Όλοι πάμε και ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ)
2) ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και από μικρά τα κάνουμε μεγάλα!!!
3) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ψηφίζουν ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τη σύγχρονη αυτή Φιλική Εταιρεία, όπου οι πάντες μέσα σε αυτή είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!! και Συνεχιστές της Πολιτικής του Ιωάννη Καποδίστρια!!!
Μόνο έτσι θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!!!
Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, από τους κ.κ Τσίπρα και Μητσοτάκη!!! και από όλους τους εχθρούς της Ορθοδοξίας!!!

Και μη ξεχνάτε, Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
α) Όλα τα μνημονιακά κόμματα, έδειξαν πλήρη υποταγή στους απάνθρωπους δανειστές μας, μετατρέποντας έτσι την Ελλάδα μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου με μεροκάματα πείνας!!!. Άρα
γυρίζουμε την πλάτη μας, σε όλα τα μνημονιακά κόμματα!!!
β) Ο κ. Τσίπρας ξεπούλησε τη Μακεδονία μας, έκοψε το ΕΚΑΣ σε 360.000 χαμηλοσυνταξιούχους , δεν διαπαιδαγωγεί τη μαθητιώσα νεολαία μας με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση!!! και θέλει να μετατρέψει ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ σε μη Ορθόδοξη!!!. Άρα μαυρίζουμε τον κ. Τσίπρα!!!
γ) Ο κ. Μητσοτάκης που βρίσκεται υπό πλήρη Γερμανική υποταγή, θα μετατρέψει την Ελλάδα μας, πέρα για πέρα σε Γερμανικό προτεκτοράτο. Είναι επίσης υπέρ του χωρισμού Κράτους και Εκκλησίας και θα ταυτιστεί με τον κ. Τσίπρα, ψηφίζοντας υπέρ ενός ουδέτερου Θρησκευτικά κράτους!!!. Και τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, όποιους νόμους έχει ψηφίσει ο κ. Τσίπρας θα τους εφαρμόσει όλους κατά γράμμα (το έχει δηλώσει) και θα μειώσει έτσι από 1-1-2020 τις συντάξεις και το αφορολόγητο εισόδημα!!!. Άρα μαυρίζουμε και τον κ. Μητσοτάκη!!!

Και κατά συνέπεια Φίλοι μου, ψηφίζουμε ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ψηφίζουμε ΚΟΙΝΩΝΙΑ, που έχει Καποδιστριακό άρωμα!!!