13.5.19

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


γράφει ο votegreece.gr
Βόμβα από Μητσοτάκη για 7ήμερη εργασία στο κοντινό μέλλον.
Βλέπετε τα ποσοστά μεταξύ Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας έχουν ξεφύγει και για να μαζευτεί η διαφορά πρέπει ο Κυριάκος να παίξει τον ρόλο του σωστά… και πράγματι έτσι έγινε.
Σε δήλωση του επικρότησε μια συμφωνία εργοδοτών υπαλλήλων έτσι ώστε αν υπάρχει συμφωνία να εφαρμοστεί το 7ήμερο με καλύτερες αποδοχές.
Και τα παιδιά; την οικογένεια; την υπογεννητικότητα; ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά αν η μάνα δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα; Ποιος θα διαβάσει τα παιδιά αν και οι 2 γονείς δουλεύουν 10 ώρες τη μέρα; Ποιος θα σταθεί και θα ακούσει δίπλα στα παιδιά  για κάποιο σοβαρό τους πρόβλημα όταν και οι δυο γονείς λείπουν ώρες στην εργασία τους;
Ως χρήσιμος ηλίθιος ο Κούλης και πολλοί άλλοι Κούληδες μέχρι το βράδυ των εθνικών εκλογών θα εμφανιστούν για να ρίξουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να μην υπάρξει αυτοδυναμία.
Και γιατί δεν θέλει η Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία;
Γιατί πολύ απλά θα έρθει το 4ο Μνημόνιο.
Πόσο μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορεί να αντέξει μια μονοκομματική μνημονική κυβέρνηση; 1 μήνα, 2 μήνες, 3 μήνες; Το πολύ 6.
Οι δικομματικές κυβερνήσεις είναι το μοντέλο  που υπάρχει μετά την κυβέρνηση Παπανδρέου και ο λόγος που συμβαίνουν είναι για να καταφέρουν να τελειώσουν την τετραετία και να ευχαριστήσουν ως τσιράκια τους ξένους, την Νέα Τάξη Πραγμάτων για την εφαρμογή των μέτρων.
Οι πριμοδοτήσεις που έδωσε ο Τσίπρας τους τελευταίους μήνες ήταν για να πέσουν μερικά χρήματα στην αγορά. Αν δεν έπεφταν αυτά τα λεφτά τότε θα μιλούσαμε και επίσημα για χρεοκοπία.
Στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν….
Καμιά αυτοδυναμία δεν θα τους επιτρέψει την διακυβέρνηση της χώρας παραπάνω από 6 μήνες.
Η εντολή των ξένων είναι μια……. αποτελειώστε τους Έλληνες….. όχι ξερά, όχι με τη μια….. μέχρι στάξει και ο τελευταίος….. και να ειστε σίγουροι οτι θα στάξει!
Δείτε το βίντεο…


votegreece.gr/