20.4.19

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ


                                                                                                                                               

«21η Απριλίου 1967»

«Πιστεύω ότι μια δικτατορία, υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να θεωρηθεί ως ιστορικά απαραίτητος όταν επιβάλλεται από τον αναπόφευκτο νόμο της συντήρησης του έθνους. Υπό τέτοιους όρους, μπορεί να είναι ευεργετικό.»
Αυτά διεκήρυττε ο «Γέρος της Δημοκρατίας» σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» την 07η  Ιανουαρίου 1934.


           Πέρασε μισός και πλέον αιώνας, από την 21η Απριλίου 1967, που μια ομάδα Ελλήνων αξιωματικών, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης του ΝΑΤΟ με κωδικό, «Σχέδιο Προμηθεύς», χάλασε τα ανώμαλα οργανωμένα σχέδια κάποιων ξενοκίνητων θυλάκων του κόκκινου φασισμού που δυστυχώς δρούσαν και δρούν στα σπλάχνα του Ελληνικού Έθνους με την κοµµατοκρατία και την φαυλοκρατία να έχουν  οδηγήσει στην απαξίωση όλων των ιδανικών, στην αναρχία και στον «ηθικό ξεπεσµό» του πολιτικού βίου της χώρας, όπως ακριβώς σήμερα.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να έχουν ειπωθεί λόγια καλλίτερα από τις δηλώσεις του «Εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην συνέντευξή του προς την εφημερίδα     «Le Monde», την 29-11-1967, η οποία και αναδημοσιεύθηκε στην Ελλάδα στις                    05-12-1967…..«Ουδείς είναι εις θέσιν να ανατρέψη ένα υγιές καθεστώς. Δύναται τις να είπη ότι η Δημοκρατία εδολοφονήθη εν Ελλάδι υπό ελεύθερον καθεστώς και ότι οι συνταγματάρχαι δεν έκαμαν άλλο παρά να της δώσουν την χαριστική βολή...Ένα άλλος κίνδυνος καραδοκούσε. Η πολιτική και ηθική αναρχία...Γνωρίζω επίσης ότι η χώρα συγκλονιζομένη από άγρια πολιτικά πάθη ωδηγείτο προς αδελφοκτόνο σπαραγμό. Υπήρξε κίνδυνος να καταλήξωμεν εις τον κομμουνισμόν. Και ο κίνδυνος αυτός δεν είναι θεωρητικός, εάν ληφθή υπ’ όψιν ότι η Ελλάς υπήρξε δύο φορές το Βιετνάμ της Ευρώπης..»
Κεντρικό σύνθημα της «επανάστασης» της 21ης Απριλίου 1967, ήταν η επιστροφή στις ρίζες, με την υπόµνηση των πατροπαράδοτων ιδανικών, όπως αποτυπώνονταν στο τρίπτυχο «πατρίς- θρησκεία- οικογένεια», ιδανικές αρχές που συνιστούσαν την ελληνοχριστιανική παράδοση και στον πυρήνα της παράδοσης, τροφοδότης και αναπαραγωγός της, βρισκόταν η οικογένεια, η οικογένεια που οι «Δημοκράτες» του σήμερα κατάφεραν δυστυχώς ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ιστορικώς είναι αλήθεια ότι το καθεστώς επεκράτησε πλήρως χωρίς καμία σχεδόν αντίδραση από τον ελληνικό λαό, εκτός ολίγων εξαιρέσεων και αυτό μετά από χρόνια. Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, όλα τα ξένα κράτη και κατ’ εξοχήν τα τέως κομμουνιστικά, νομιμοποίησαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, συνεργάστηκαν διπλωματικώς, εμπορικώς και οικονομικώς μαζί του αλλά και ανέπτυξαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις που εξακολούθησαν υφιστάμενες και από τις κυβερνήσεις της «μεταπολιτεύσεως». Ο Υπουργός Συντονισμού συνταγματάρχης Νικόλαος Μακαρέζος την 22α Μαΐου 1973 επισκέφθηκε την Κίνα και συναντήθηκε με τον πρόεδρό της Τσού εν Λάϊ ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μίλχους Νίξον, δέχθηκε τον Υπουργό Εσωτερικών Ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό στον Λευκό οίκο.
Βεβαίως η Ιστορία δεν μίλησε ακόμη ούτε γιά τα επιτεύγματα ούτε γιά τα λάθη του στρατιωτικού καθεστώτος και επειδή κάποτε πρέπει τα πράγματα να τα βάλουμε στη θέση τους αρκεί να θυμίσουμε ότι, τον Ιούλιο του 1974 οι Συνταγματάρχες παρέδωσαν, στους «Δημοκράτες» της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, την χώρα με ένα μηδαμινό εξωτερικό χρέος της τάξεως των 400 εκατομμυρίων Ευρώ [115 δισεκατομμύρια Δραχμές] ενώ τότε... το 1971 και το 1972 η Ελλάδα τιμήθηκε από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.), για την καλύτερη καθολική της οικονομική επίδοση σε όλους τους τομείς και την επίτευξη ρυθμού αναπτύξεως 8,12%.
        Κι ακούμε σήμερα, τους δήθεν δημοκράτες, να μιλούν για επάρατο, να μιλούν για Χούντα, για κατάλυση της Δημοκρατίας, για απομόνωση του πολιτικού κόσμου, για κλείσιμο της Βουλής, για λογοκρισία και φόβο.
        Μιλούν οι δήθεν Δημοκράτες για κατάλυση της «Δημοκρατίας». Ποιάς αλήθεια Δημοκρατίας; Της Δημοκρατίας των Λαμπράκηδων του Μίκη Θεοδωράκη, του ΑΣΠΙΔΑ, της ΛΙΤΤΟΝ; Της Δημοκρατίας της βίας και της νοθείας; Της Δημοκρατίας των αποστατών του 1965, της μαύρης Δημοκρατίας που ανέχθηκε ή και εξέθρεψε το παρακράτος; Της Δημοκρατίας την λειτουργία της οποίας διέπει η χαρακτηριστική φράση του τότε πρωθυπουργού της: «Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;». Αυτής της Δημοκρατίας που ο πρωθυπουργός της χώρας δραπετεύοντας στο εξωτερικό, στις          09 Δεκεμβρίου 1963, με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης», διακήρυττε ότι: «Ένας πούστης και μια πουτάνα κάνουν κουμάντο σε αυτόν τον τόπο»;   
Μιλούν για απομόνωση του πολιτικού κόσμου. Ποιών πολιτικών ανδρών; Του Ευταξία, του Ροδόπουλου ή του Νόβα;
        Μιλούν για κλείσιμο της Βουλής. Αλήθεια ποιάς Βουλής; Αυτής που είχε γίνει περίγελος των ηττημένων, όπως έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου; Ή μήπως εκείνης της Βουλής του καρεκλοπόλεμου και της αυτοκαταργήσεώς της;
        Μιλούν οι ψευτοδημοκράτες για λογοκρισία. Ναι αλλά σε ποιούς; Σε αυτούς που οι αγανακτισμένοι πολίτες καίγανε τις εφημερίδες τους; Σε ποιούς; Αυτούς που ένα χρόνο μετά την επικράτηση της δήθεν Χούντας, έγλειφαν τον ηγέτη της;
        Μιλούν για φόβο. Για ποιό φόβο μιλούν όταν η ελληνική κοινωνία κοιμόταν με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες και στους κήπους χωρίς μαντρότοιχους και κάγκελα; Που ο κόσμος περπατούσε καθ’ όλο το 24ωρο ανενόχλητος, χωρίς εγκληματίες, χωρίς λαθρομετανάστες, χωρίς ληστές και βιαστές; Για ποιόν φόβο μιλούν όταν ο κατηγορούμενος για τον ΑΣΠΙΔΑ τροτσκιστής Ανδρέας Παπανδρέου, έπαιρνε διαβατήριο από τον Υπουργό των Εσωτερικών για να μεταβεί στο Εξωτερικό αφού προηγουμένως εκθείαζε το καθεστώς; Όταν ό αρχηγός των Λαμπράκηδων Μίκης Θεοδωράκης έφευγε αγκαζέ με έναν Γάλλο πολιτικό ή όταν ο Μαγκάκης πέρναγε τα σύνορα με την συνοδεία ενός Γερμανού ή μήπως όταν ο Δικτάτορας αμνήστευε τον επίδοξο δολοφόνο του;
        Μιλάνε για τα πέτρινα χρόνια της Χούντας. Ποιά Χούντα; Αυτή που είπε ΟΧΙ στους Αμερικανούς αρνούμενη να επιτρέψει τον ελλιμενισμό του 6ου στόλου στην Ελευσίνα και την χρήση της αεροπορικής βάσεως στη Σούδα, κατά τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ, τον Σεπτέμβριο του 1973; Όταν η ανεργία ήταν στο 0,5%, όταν το δολάριο είχε σταθερά για χρόνια 30 δραχμές και η λίρα 300.
        Τώρα, εδώ και 52 χρόνια χορτάσαμε από Δημοκρατία και Σοσιαλισμό. Χορτάσαμε ανεργία και φτώχεια. Χορτάσαμε λαθρομετανάστες και ξεπούλημα των πάντων. Χορτάσαμε σκάνδαλα και διαφθορά. Χορτάσαμε αλλαγή, υπέρβαση, μεταρρύθμιση, επανίδρυση, νέα αρχή, επανεκκίνηση. Χορτάσαμε ανασυγκρότηση, ανάταξη, ανόρθωση και νέα πορεία. Καταντήσαμε ξένοι στην πατρίδα μας. Καταντήσαμε κατάδικοι αμπαρωμένοι στα σπίτια μας με διπλές και τριπλές κλειδαριές. Καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου που σκορπώντας φρούδες ελπίδες στον Λαό γίνατε επιβήτορες της εξουσίας διακορεύοντας την Δημοκρατία το δένδρο της οποίας ΟΥΔΕΠΟΤΕ άνθισε σε τούτο τον τόπο διότι οι Κυβερνήτες της Ελλάδος ήσαν ελεγχόμενοι, οι δε Έλληνες Πολίτες ΟΥΔΕΠΟΤΕ διδάχθηκαν πολιτική παιδεία.
Καταραμένη γενιά, εμάς δεν μας κάνει αυτή σας η Δημοκρατία. Δεν μας κάνει γιατί δεν μας πρέπει μιά τέτοια Δημοκρατία. Αυτή σας η Δημοκρατία είναι ΥΒΡΙΣ προς τον Έλληνα άνθρωπο και την απορρίπτουμε, μετά βδελυγμίας.
Καταραμένη γενιά, που δαιμονοποιώντας τίς έννοιες των λέξεων εξαφανίσατε κάθε έννοια του Έθνους και καταλύοντας ύπουλα και πραξικοπηματικά την ιστορία μας, τα ιδανικά μας, την εθνική συνείδηση του Λαού μας, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας και κάθε ιερό αγωνιστικό ακόμη σύμβολό μας, του ιστορικού, εθνικού, πνευματικού, θρησκευτικού και πολιτισμικού μας ερείσματος, καταφέρατε να κατακερματίσετε τον κοινωνικό μας ιστό απογυμνώνοντας την ψυχή μας και την ίδια την έννοια «Άνθρωπος».
Καταραμένη γενιά, επαγγελματίες κατασκευαστές ελπίδων, λαθρέμποροι ιδεών,  γυρολόγοι της «Δημοκρατίας», περιφέρετε το σαρκίο σας μασκαρεμένοι προσπαθώντας να γίνετε άνθρωποι, αφού δεν υπήρξατε ποτέ.
Σήμερα ζούμε την πιο αποτρόπαια και εφιαλτική δικτατορία της Νέας Τάξης και των εγχώριων ποικιλόχρωμων πολιτικών υπηρετών της που, εξοντώνοντας ακόμη και την ελπίδα, δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο σε τούτον τον ιερό τόπο.
Όλα αυτά τα μοχθηρά και δόλια κατοχικά ανδρείκελα με τις ακρωτηριασμένες συνειδήσεις, έχουν αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή ενός καταχθόνιου «συμβολαίου θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του Λαού της υπό τις «εντολές» των δημίων του Ελληνισμού.
Ζούμε μια, ιστορικά ανεπανάληπτη και ύπουλη, δικτατορική κατοχή των ανδρεικέλων της διεθνούς μαφίας του χρήματος, των νέων δωσίλογων της διεθνούς και εγχώριας ιμπεριαλιστικής χούντας που παρόμοια δεν έχει ζήσει το Ελληνικό Έθνος στην διαχρονική του πορεία.
Μπροστά στον ζόφο που βιώνουμε σήμερα, όσοι μιλούν για την δικτατορία των συνταγματαρχών επιδιώκουν να  ξεπλύνουν την συμμετοχή τους στο κατοχικό καθεστώς μιάς παράνομης κυβέρνησης εκφραστή του σύγχρονου φασισμού που στοχεύει στην κατασκευή ανθρώπων δειλών, μοιραίων και άβουλων οι οποίοι θα ανέχονται τα πάντα και θα παρακολουθούν, δίχως να το αντιλαμβάνονται, την αποσάθρωση και αποτέφρωση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντός των.
Τα δωσίλογα κυβερνητικά και κομματικά όρνεα, πιόνια του αφηνιασμένου Διεθνούς Σιωνισμού, της Νέας Εποχής, της Παγκοσμιοποίησης και των κάθε είδους Λεσχών και Στοών [Μπίλντερμπεργκ, Ιλουμινάτι, Τριμερούς και άλλων «ευαγών» συμμοριών], επέπεσαν με  πρωτοφανή φθονερή αγριότητα κατά της πατρίδας μας οδηγώντας την στον εφιάλτη και την φρίκη της σημερινής πλανητικής δικτατορίας που υπερβαίνει τα όρια της γενοκτονίας και της εθνοκτονίας του Έθνους των Ελλήνων.
Η αόρατη Νεοταξίτικη συμμορία του σήμερα, σέρνοντας στο λυκόφως, εν  τυμπάνοις, τον μακάβριο χορό της, το χορό του θανάτου του Έθνους μας, επιφέρει την άλωση και την παράλυση της σκέψης και της βούλησης, δολοφονεί καθημερινώς ανθρώπους έχοντας καταγεγραμμένες μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της 8.801 αυτοκτονίες Ελλήνων που θα απαιτήσουν εκδίκηση.
Σήμερα, συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία εις βάρος ενός Λαού, εν καιρώ «ειρήνης». Σήμερα, συντελείται η πλέον αισχρή εθνοκτονία εις βάρος του Έθνους των Ελλήνων και ο κύριος εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών και οι ανεγκέφαλοι μειοδότες πολιτικοί Νενέκοι του σήμερα αποτελούν τα προγεφυρώματα των κατακτητών μας. Αλλά οι Νενέκοι του 1827 αντιμετωπίσθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο από τον Κολοκοτρώνη. Ο μεγάλος στρατηγός, συνέλαβε την πεμπτουσία της κατάστασης, έβαλε σε δράση το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους» και έτσι αναχαίτισε τον Ιμπραήμ. Εμείς μπορούμε να εμπνευσθούμε από την ιστορία του και συλλογικά να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις υποδείξεις του. Πρέπει να συμφιλιωθούμε με το μακρινό παρελθόν μας το οποίο στοιχειώνει το παρόν ζητώντας δικαιοσύνη. Η θεία Δίκη θα σηκώσει το σπαθί της κατά των ανόμων και τότε, ΟΥΑΙ!!!
«Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί,..», η Νέμεσις, έστω και αργά αποκαθιστά την τάξη (της ανθρώπινης κοινωνίας και του κόσμου)...Σήμερα, ο μεγαλοδικηγόρος, που εμήνυσε και φυλακίστηκαν, κατόπιν εντολής ανθελληνικών κέντρων, οι Πρωταίτιοι της 21ης Απριλίου, συνελήφθη για σύσταση συμμορίας δολοφόνων………
Τα λάβαρα λοιπόν ψηλά!!! Ψηλά τις σημαίες αδέλφια!!! Η Ελλάδα μας δεν χάνεται όσο η ψυχή μας μένει ζωντανή!!! Όσο μένουμε όρθιοι στις επάλξεις του ΕΘΝΟΥΣ, η Ελλάδα θα ΖΕΙ προς πείσμα των δυνάμεων του κακού που ευαγγελίζονται τον αφανισμό της!! Το φως της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ!! Ο Θεός της Ελλάδος ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ!! ΖΕΙ!!! και η φωνή του γέρου του Μωριά αντηχεί στον γαλάζιο ουρανό της πατρίδας μας: «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους»!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής       Δημήτρης Βόγγολης

  210 3250220                    6944325056                  6944357378